Τώρα τον σώζει μόνο ένα θαύμα

08:51 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το 3-0 την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία δεν δίνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας ωστόσο στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως μπορεί να γίνει το θαύμα, να πετύχουν τέσσερα γκολ κόντρα στην Λεβάντε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και να πάρουν την πρόκριση για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην διάρκεια των προπονήσεων, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, δεν αποκάλυψε τις

προθέσεις του ως προς τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την αρχική ενδεκάδα. Το πιο πιθανό σενάριο θέλει τον Μέγιερι, έστω και με νάρθηκα, να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τον Μανιάτη σε θέση δεξιού μπακ, τον Σιόβα με τον Κοντρέρας στα στόπερ και τον Χολέβας αριστερό μπακ. Αμυντικό χαφ αναμένεται να είναι ο Φέισα με τους Γκρέκο και Μασάντο να κινούνται δίπλα του, ο Βλαχοδήμος με τον Τζιμπούρ θα είναι στις πτέρυγες με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού είναι ο τιμωρημένος Αμπντούν, ο ανέτοιμος Φουστέρ, ο Παπάζογλου που δεν έχει δηλωθεί, ο Μπόατενγκ που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες καθώς και οι Πάντελιτς, Μοντέστο.
Από την άλλη μεριά, η Λεβάντε θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 3-0 του πρώτου αγώνα με τον Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ να παρατάσσει την ομάδα σε 4-2-3-1. Πιθανή ενδεκάδα: Νάβας, Χουανφράν, Λόπεθ, Ναβάρο, Μπαγεστέρος, Μπαρκέρο, Ιμπόρα, Μίτσελ, Ρίος, Ρουμπέν, Μάρτινς.
Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Ντιόπ, ο τραυματίας Λελ ενώ δεν υπολογίζεται, παρότι είναι στην αποστολή, ο Λουκάς Βύντρα.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 32χρονος Σλοβένος Ματέι Γιουγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα