Τόρες: Ντροπή που έχασα αυτό το γκολ (VIDEO)

12:23 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Ιταλία, ο Φερνάντο Τόρες βγήκε απέναντι από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν αλλά ο πολύπειρος τερματοφύλακας δεν δυσκολεύτηκε να αποσπάσει με τα πόδια την μπάλα από τον Ισπανό επιθετικό ο οποίος δεν έκρυψε την ντροπή του για την ευκαιρία που έχασε.

Σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Τσέλσι τόνισε: "Ήταν ντροπή για εμένα που έχασα αυτό το γκολ. Ο Μουφόν με νίκησε σε αυτή την φάης γιατί μάντεψε την πρόθεση μου. Και οι δυο ομάδες πάντως είχαν τις ευκαιρίες

να κερδίσουν το παιχνίδι".
Πλέον ο Τόρες στρέφει την προσοχή του στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας: "Δεν ήταν καταστροφή η ισοπαλία αλλά τώρα πρέπει να κερδίσουμε τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια. Πρέπει να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο".
Για την επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να παίξει χωρίς κλασικό φορ, ο Τόρες δήλωσε: "Το σημαντικό είναι να παίζει καλά η ομάδα είτε παίζει με κλασικό επιθετικό είτε όχι. Ο Σεσκ είχε σπουδαία απόδοση. Δεν είναι κακό το αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζαμε την Ιταλία που είναι τέσσερις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και μια φορά Πρωταθλήτρια Ευρώπης".

Keywords
Τυχαία Θέματα