Τουριστικό αξιοθέατο ο Μπέκαμ!

15:42 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πλέον συγκαταλέγεται μεταξύ των τουριστικών αξιοθέατων του Παρισιού, όπως ο Πύργος του Άιφελ και η Παναγία των Παρισίων, σύμφωνα με τον δήμαρχο του Παρισιού, τον Μπερτράν Ντελανοέ.
Σε δηλώσεις του σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ντελανοέ σχολιάζοντας την μεταγραφή του Μπέκαμ στην Παρί Σεν Ζερμέν πρόσθεσε το εξής: "Είναι πολύ καλή είδηση η οποία ενισχύει την εικόνα του Παρισιού στον κόσμο. . . πρόκειται για μία σημαντική προσωπικότητα του αθλητισμού με ένα διεθνές κοινό. Είναι

εξαιρετικό για την πόλη, που είναι ήδη κορυφαίος τουριστικός προορισμός στον κόσμο και όπου το 10% των θέσεων εργασίας βρίσκονται στην βιομηχανία του τουρισμού".
Για το γεγονός πως ο Μπέκαμ αποφάσισε να δωρίσει τον μισθό του σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για παιδιά, ο δήμαρχος του Παρισιού δήλωσε: "Το ποδόσφαιρο είναι ένα εξαιρετικό άθλημα για την εργαζόμενη τάξη--δεν είναι ένα παιχνίδι για τους σνομπ, απευθύνεται σε ολόκληρο τον πληθυσμό και ειδικά στα παιδιά στα προάστια".
Ήδη, στην ιστοσελίδα της ομάδας τα μπλουζάκια του Μπέκαμ πωλούνται έναντι 100 ευρώ έκαστο και οι αναλυτές εκτιμούν ότι μόνο από τις πωλήσεις τους θα συγκεντρωθούν 17 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα