Τους πόνεσε και με τον Συγγελίδη ο Τίγρης!

18:00 19/7/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι κάτι περισσότερο από πασιφανές πλέον ότι ο Ολυμπιακός έχει... καρφωμένο το βλέμμα του στην ΑΕΚ και την προσπάθεια αναγέννησής της, αναγνωρίζοντας πως με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο τιμόνι της αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή. Τελευταία απόδειξη αποτελεί η κίνηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση σε βάρος του ιδιοκτήτη της Lancia

Γιάννη Συγγελίδη, επειδή ήρθε σε συμφωνία για χορηγική συνεργασία «με την ΑΕΚ του κ. Μελισσανίδη», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.
Ο Ολυμπιακός εξέφρασε την έντονη ενόχληση του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη με τον πλέον επίσημο τρόπο. Βέβαια, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν η ομάδα του Πειραιά θα προχωρούσε στην ίδια αντίδραση αν ο κύρος Συγγελίδης είχε κλείσει συμφωνία με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: «Δεν πέρασαν καλά, καλά 3 χρόνια από την ημέρα που ο κος Γιάννης ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ εγκατέλειψε απροειδοποίητα την προεδρία του Δ.Σ. του Ο.Σ.Φ.Π. και εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω του οικονομικά και διοικητικά συντρίμμια, καθώς και ένα υποθηκευμένο δάνειο με το οποίο πήρε πίσω τα χρήματα που είχε δώσει στο Σωματείο.
Το Δ.Σ. που ανέλαβε να σώσει τον Ο.Σ.Φ.Π. από την καταστροφή και από τη διαδικασία του Πρωτοδικείου-με κίνδυνο να χαθεί για πάντα το Όνομα και το Σήμα με το δαφνοστεφανωμένο- σεβάστηκε την επιθυμία της μητέρας Συγγελίδη για να διαφυλαχθεί το όνομα της οικογένειας και να μη δοθεί συνέχεια, παρά την καταστροφική διοίκηση που ο γιος της Γιάννης ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ άσκησε.
Αυτές τις μέρες ανακοινώθηκε η χορηγική συμφωνία της ΑΕΚ του κου Μελισσανίδη με την εταιρεία LANCIA ιδιοκτησίας κου Συγγελίδη. Ο πρώην πρόεδρος του Ο.Σ.Φ.Π., σήμερα λοιπόν ενισχύει οικονομικά την ΑΕΚ και τον κο Μελισσανίδη, όταν τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε και άφησε δεν έχουν ακόμα εξοφληθεί!
ΩΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π!».

Keywords
Τυχαία Θέματα