Τραμπζονσπόρ για Μανωλά!

21:38 13/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Μανωλάς μένει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν ελεύθερος και αρκετές ομάδες της Ευρώπης ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αφού πρόκειται για έναν παίκτη με καλές δυνατότητες για το μέλλον. Ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News» είναι στο στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ, ενώ ενδιαφέρονται επίσης ακόμη δύο τούρκικες ομάδες, όπως και ο Ολυμπιακός. Πάντως, ο παίκτης πιθανότατα θα περιμένει και

την προσφορά της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το δημοσιεύμα:

Στο "στόχαστρο" της Τραμπζονσπόρ έχει μπει ο Κώστας Μανωλάς. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της "R", για τον 20χρονο αμυντικό της ΑΕΚ οι Τούρκοι ταξίδεψαν δύο τουλάχιστον φορές στην Ελλάδα, μία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και άλλη μία στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αγώνες και οι δύο του δεύτερου γύρου. Mάλιστα στο περιθώριο του αγώνα με τους "πράσινους", ο θείος του ποδοσφαιριστή και άτυπος εκπρόσωπός του Στέλιος Μανωλάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου και παλαιό ποδοσφαιριστή του Ρασίντ Μουσταφά Ακάι, o οποίος φέρεται να του εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις επιδόσεις του. Τον νεαρό άσο, παρεμπιπτόντως, έχουν παρακολουθήσει άλλες δύο ομάδες από την γειτονική χώρα, η Γκαζιαντεπσπόρ και η Κασίμπασα και μένει να φανεί το επόμενο βήμα του, αφού το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και η προ καιρού "κιτρινόμαυρη" πρόταση για καινούργιο έχει πάψει να ισχύει.
Σε φιλολογικό, πάντοτε, επίπεδο η "Ενωση" μέσω του νυν προέδρου της Ανδρέα Δημητρέλου έχει ενημερώσει την πλευρά του παίκτη, αλλά και τον ίδιο προσωπικά, ότι θα επιδιώξει ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως προτεραιότητα του Μανωλά, ειδικά αν δεν αλλάξει άρδην η κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ, είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Τον Ιανουάριο, ως γνωστόν, ο Ελληνας στόπερ βρέθηκε μια ανάσα από την ουκρανική Ντνιέπρ, που του πρόσφερε ένα εκατομμύριο ευρώ μικτά τον χρόνο για τριετή σύμβαση, ωστόσο η υπόθεση χάλασε τελευταία στιγμή επειδή ο ξένος σύλλογος δεν ήθελε να αποζημιώσει την ΑΕΚ. Γνωστή και η ιστορία με την Εβερτον, το "φλερτ" με την οποία δεν τελεσφόρησε ποτέ, ενώ δυναμιτίστηκε και το κλίμα στην σχέση του περιβάλλοντος του παίκτη με τον Σταύρο Αδαμίδη.
Το εξωτερικό και ο Ολυμπιακός
Φυσικά στην κατάσταση που βρίσκονται τώρα οι "κιτρινόμαυροι", κάθε σκέψη για κουβέντα με τον οποιονδήποτε, που να αφορά νέο συμβόλαιο, είναι απαγορευτική. Και πλέον στα Σπάτα αντιλαμβάνονται καθαρά πως για να διατηρήσουν στο εξής περιουσιακά στοιχεία στο δυναμικό τους, πρέπει να αλλάξουν πολλά και σε βάθος. Ο δε Μανωλάς θα περιμένει να ακούσει την προσφορά της ομάδας του, όποτε και αν βεβαίως αυτή τού διατυπωθεί, ωστόσο στο μυαλό του έχει ήδη ωριμάσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει να παίζει μπάλα εκτός Ελλάδας, επειδή εκεί, όπως εκτιμά, τα περιθώρια βελτίωσής του θα είναι μεγαλύτερα.
Αυτό, εννοείται, δεν σημαίνει πως αν μεγάλος ελληνικός σύλλογος τού χτυπήσει την πόρτα, αυτομάτως θα απαντήσει αρνητικά. Ηδη ο Ολυμπιακός, ανεπ
Keywords
Τυχαία Θέματα