«Τραγική η κατάσταση»

23:15 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» λίγο πριν το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως το Μαρούσι αντιμετωπίζει προβλήματα και βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Αναλυτικά είπε :

... για το αν υπήρξε σκέψη να μην κατέβει η ομάδα: «Υπήρχε, αλλά η άποψή μου είναι ότι είτε κατέβουμε με τέσσερις παίκτες από την αντρική ομάδα και τους έφηβους, είτε δεν κατέβουμε καθόλου, το ίδιο πράγμα θα είναι. Η ομάδα όμως θα παρουσιαστεί στο γήπεδο γιατί είμαστε υποχρεωμένοι και θα το κάνουμε. Από κει και πέρα το πως θα είμαστε κανείς δεν ξέρει».

... για τον προπονητή του Νίκο Λινάρδο και το πρόβλημα με το συμβόλαιο του Χόμαν: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ένας πολύ καλός προπονητής, ο οποίος εδώ και ένα μήνα μάχεται με τα λίγα όπλα που έχει. Όσοι ασχολούνται όμως με το μπάσκετ γνωρίζουν ότι είμαστε μια έτοιμη ομάδα και θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα αν καταφέρουμε και αποσπάσουμε το πολυπόθητο ναι από τον πρώην παίκτη του Αμαρουσίου τον Χόμαν για τον διακανονισμό με τα χρήματά του.

Από κει και πέρα αν δεν γίνει αυτό η ομάδα θα αδειάσει. Ακόμα όμως δεν έχει λυθεί αυτό το θέμα και για αυτό θα κατέβουμε αύριο έτσι όπως προανέφερα. Η ομάδα όμως είναι έτοιμη, κάναμε καλή προετοιμασία, δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό όλοι μαζί, υπάρχουν παίκτες, ξένοι, υπάρχει και ο Νέστορας Κόμματος. Απλά αν δεν πάρουμε το χαρτί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα γιατί δε θα ξέρουμε ποιοί παίκτες θα μείνουν στην ομάδα».

... για τη νέα χρονιά: «Ακόμα δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω κάτι, είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις για θέσεις, σωτηρία, πρωτάθλημα και Ευρώπη. Και πέρσι ξεκινήσαμε και δημιουργήθηκε η ομάδα πέντε μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, μιλούσαμε για σωτηρία και η ομάδα ήταν τρίτη στα τρία τέταρτα του πρωταθλήματος και τερμάτισε πέμπτη στο τέλος της σεζόν.

Σίγουρα έτσι όπως πάνε τα πράγματα μονόδρομος είναι η σωτηρία, αλλά αν η ομάδα παίξει έτσι όπως είναι να παίξει, με τους παίκτες που έχει πάρει και με τις προσθήκες που έχει κάνει, σίγουρα σκοπός δε θα είναι η σωτηρία θα είναι κάτι παραπάνω, γιατί η ομάδα θα είναι καλή και κατά την προσωπική μου άποψη και καλύτερη από πέρσι με τους παίκτες που έχει πάρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα