«Τρέχει» για τα χρέη ο Αλαφούζος

09:08 13/11/2013 - Πηγή: AEK365

Τον Δεκέμβριο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα περάσει από τον έλεγχο της UEFA για το θέμα των χρεών και για αυτό τις τελευταίες μέρες παρατηρείται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια κινητικότητα από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του.
Στόχος του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι να πετύχει διακανονισμούς για τα χρέη προς πρώην ποδοσφαιριστές

από την στιγμή που οι παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ πληρώνονται κανονικά.
Έτσι λοιπόν, χθες ο Σίλβα Κλέιτον συμφώνησε για την αποπληρωμή των χρημάτων που του οφείλονται σε πολλές δόσεις και μακροχρόνια.
Δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Σεμπάστιαν Λέτο με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να έχει καταθέσει προσφυγή που εκδικάζεται την Δευτέρα. Ο ποδοσφαιριστής αξιώνει 600.000 ευρώ χρήματα που δεν του έχει δώσει ο Παναθηναϊκός από την στιγμή που η ΠΑΕ δεν έλαβε το ποσό που δικαιούται από την NOVA μέσω σύμβασης. Στόχος της διοίκησης είναι να δοθούν τα χρήματα στον Λέτο σε όσες περισσότερες δόσεις γίνεται.
Για τον Τοτσέ, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει, βάσει μνημονίου της Super League, 940.000 ευρώ σε 45 δόσεις στον Ισπανό επιθετικό που έχει καταθέσει προσφυγή.
Στην ΠΑΕ έχουν να λύσουν και το θέμα του Κουίνσι με τον Παναθηναϊκό να έχει ζητήσει από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών να επιβληθεί πρόστιμο 70.000 ευρώ στον Γκανέζο χαφ λόγω διάφορων παραβάσεων και υπάρχει αισιοδοξία πως το συμβόλαιο του θα "λυθεί" τις επόμενες μέρες.
Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις με Σεϊταρίδη και Πίντο προκειμένου να υπάρξει και με αυτούς συμφωνία για νέους διακανονισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα