Τρέχει για το γήπεδο ο Βούρος

12:21 16/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μπορεί το θέμα του γηπέδου να έχει "κολλήσει", ωστόσο ο Γιάννης Βούρος συνεχίζει τις προσπάθειες... Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ο Γιάννης Βούρος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Δασών καθώς και με τον Πρόεδρο Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας με θέμα το γήπεδο της ΑΕΚ, σε μία προσπάθειά του να προλάβει τα χρονικά περιθώρια. Ο λόγος; Σε λίγες μέρες θα περάσει νέο νομοσχέδιο από τη Βουλή

στο οποίο αισιοδοξεί να εγκριθεί τούτη τη φορά (στο πρώτο δεν τα κατάφερε) το θέμα της Ένωσης.
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, λοιπόν μίλησε με τον Γενικό Γραμματέα Δασών, Γιώργο Αμοργανιώτη, καθώς και τον Πρόεδρο του Αθλητικού οργανισμού Ρυθμιστικού σχεδίου Αθήνας, Γιάννη Πολύζο προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ένταξη της ΑΕΚ στο ρυθμιστικό. Ενήμερος για τις κινήσεις είναι και ο αρχιτέκτονας του έργου, Στέλιος Αγιοστρατίτης ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και τον έχει ενημερώσει για όλα σχετικά με τα σχέδια που έχει εκπονήσει.

Εκτός αυτού ο Γιάννης Βούρος έχει έναν άσο στο μανίκι, καθώς όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να συγκεντρώσει 145 υπογραφές βουλευτών σε διακομματικό επίπεδο, που λένε «ναι» στο γήπεδο της ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό από δω και πέρα είναι να συμμετέχει ενεργά και η ΑΕΚ, ως ΠΑΕ και Ερασιτεχνική προκειμένου να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα