''Τρέχει'' η προσφυγή του Καφέ

14:52 2/11/2012 - Πηγή: AEK365

Από τις 5 Σεπτεμβρίου ο Παντελής Καφές μη μπορώντας να κάνει άλλο υπομονή κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της ΑΕΚ, ζητώντας τα δεδουλευμένα του, ύψους περίπου 450.000 ευρώ.
Έκτοτε δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη. Από την ΑΕΚ έλεγαν τότε ότι θα μιλήσει ένας εκ των Τσιάρτα - Μαύρου με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να βρουν μία φόρμουλα. Δεν υπήρξε επαφή. Όταν αποχώρησαν τόσο ο Τσιάρτας όσο και ο Μαύρος έπειτα από την ΠΑΕ, την ευθύνη να μιλήσει με τον Καφέ ανέλαβε

ο Δημητρέλος. Ούτε κι εκείνος όμως επικοινώνησε μαζί του με τη δικαιολογία ότι δεν είχε να του προτείνει κάποια συμβιβαστική λύση, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα στην ΠΑΕ.

Εύλογα λοιπόν ο Καφές δεν απέσυρε την προσφυγή του η οποία και "τρέχει". Πλέον στην ΠΑΕ περιμένουν να τελεσφορήσει η πρωτόδικη απόφαση. Από τη διοίκηση πάντως θεωρούν ότι έχουν χρόνο μπροστά τους κάποιους μήνες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της προσφυγής και ο Καφές να δικαιωθεί, αφού η ΠΑΕ θα έχει και δικαίωμα έφεσης, στην ουσία προσπαθώντας να κερδίσει λίγο χρόνο, μέχρι να βρεθούν τα χρήματα και να εξοφλήσει τον παίκτη.

Να σημειωθεί ότι το ποσό που ζητά ο Καφές, και είναι περίπου 450.000 ευρώ, δεν "διπλώνει", καθώς δεν έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Οφειλές διπλώνουν (όπως θα γινόταν για παράδειγμα με την περίπτωση του Αργυρίου το καλοκαίρι) όταν καταθέσει προσφυγή ένας παίκτης εναντίον της νυν ομάδας του. Ο Καφές λοιπόν ζητά μέσω προσφυγής 450.000 ευρώ, όσα του οφείλονται δηλαδή και τόσα θα πάρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα