Τρέχουν να προλάβουν το «Clasico» Πικέ, Πουγιόλ, Ινιέστα

14:29 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στις 7 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο "Clasico" μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης με την συμμετοχή των Ζεράρ Πικέ, Κάρλες Πουγιόλ και Αντρές Ινιέστα να εξακολουθεί να είναι αμφίβολη.
Ο Πουγιόλ τραυματίστηκε στις 15/09 κόντρα στην Χετάφε με τις ιατρικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία μέχρι και έξι εβδομάδων με τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα ωστόσο να το παλεύει ώστε να είναι έτοιμος στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι.
Ο Πικέ τραυματίστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας με τον

διεθνή στόπερ να βγάζει χθες τον γύψο από το πόδι και να κάνει και αυτός προσπάθειες να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης με τους γιατρούς να προσδιορίζουν τον χρόνο απουσίας του στις δυο με τρεις εβδομάδες.
Τέλος ο Αντρές Ινιέστα είχε τραυματιστεί στις 11 Σεπτεμβρίου στο παιχνίδι της Ισπανίας στην Γεωργία, ο χρόνος των δυο εβδομάδων για την αποθεραπεία του έχει περάσει ωστόσο ακόμα ο διεθνής μέσος δεν είναι 100% έτοιμος γεγονός που προβληματίζει τον Τίτο Βιλανόβα ο οποίος φιλοδοξεί να έχει και τους τρεις παίκτες ετοιμοπόλεμους στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της προπονητικής του καριέρας, ως πρώτος προπονητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα