Τρέλα για Κορδέρο!

08:42 18/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ», τονίζει η εφημερίδα, η οποία κάνει λόγο για: «ΔΙΠΛΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΚΟΡΔΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΑΚΗ». «Για τέσσερα χρόνια στην Ένωση ο μακράν κορυφαίος παίκτης από την περσινή σεζόν. Θα μπει στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα σηκώσει κούπα ο Ισπανός μέσος που σεβάστηκε όσο λίγοι την τιμημένη φανέλα. Τέρμα τα... γατάκια και οι... οικοδόμοι. Όποιον θέλει και όποιον αξίζει κρατά η ΑΕΚ,

που φτιάχνει από φέτος ομαδάρα. Με συνοπτικές διαδικασίες άρπαξε τον Σταθάκη για να δέσει την άμυνα για την επόμενη τριετία. Ο 26χρονος στόπερ προέρχεται από γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα Κύπρου».

SPORTDAY

«Με επίδειξη δύναμης, ο Μελισσανίδης κράτησε τον Κορδέρο και προχωρά ακάθεκτος για μια ΑΕΚ που θα είναι μακράν... ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ», αναφέρει στο πρώτο θέμα της η εφημερίδα, η οποία προσθέτει: «Για τέσσερα χρόνια υπογράφει ο Ισπανός, που θα συνεργάζεται στα χαφ με τον Βασίλη Ρόβα. Πώς διαμορφόνεται το ρόστερ της... Γ' Εθνικής που θα είναι ανώτερο σε όλες τις γραμμές!».

LIVE SPORT

«Μπαμ με Κορδέρο!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Με παρέμβαση του Τίγρη ο Ισπανός συμφώνησε με την ΑΕΚ για 4 χρόνια αντί 550.000 ευρώ». Επίσης φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ισπανού στις οποίες τονίζει ότι: «Με έπεισε το πρότζεκτ και το μέγεθος του Μελισσανίδη».

GOAL NEWS

«ΚΟΡΔΕΡΟ 4ΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία προσθέτει: «Μεταγραφική αντεπίθεση της Ένωσης που συμφώνησε με τον Ισπανό, ενώ απέκτησε και τον Σταύρο Σταθάκη που ήταν ελεύθερος από την Ξάνθη. Ποιος είναι ο 26χρονος στόπερ που ο Μπάγεβιτς τον ήθελε εδώ και χρόνια στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα