Τρέλα για την ΑΕΚ που επιστρέφει...

09:17 23/7/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τη λέξη "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" βγαίνει σήμερα η ΩΡΑ αφιερωμένη στον λαό της ΑΕΚ και τη χθεσινή εκπληκτική παρουσία του στα Σπάτα: "Δεν υπάρχει αυτό που έγινε χθες! Με αυτό τον κόσμο η ΑΕΚ πατάει ήδη στην κορυφή! Ούτε σε εποχή προετοιμασίας για Τσάμπιονς Λιγκ δεν δήλωσε τόσο αποφασιστικό "παρών" ο κόσμος της ΑΕΚ.

Πολλοί έφυγαν αναγκαστικά πριν καν πλησιάσουν το προπονητικό κέντρο, γιατί απλά δεν ήταν πια δυνατό να προσεγγίσεις με αυτοκίνητο, ούτε στο χιλιόμετρο! Παθιασμένοι ναι, αλλά και σοβαροί και μετρημένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ, δεν πήγαν στα Σπάτα για πανηγύρια που δεν ταιριάζουν στην περίσταση, αλλά για δήλωση αγάπης στην ομάδα τους, πίστης στο νέο ξεκίνημα και στους ανθρώπους που μπήκαν μπροστά".

SPORTDAY

Πρώτο θέμα είναι στη SD η χθεσινή πρώτη της ΑΕΚ: "Η αντεπίθεση της ΑΕΚ ξεκίνησε από χθες και το σύνθημα είναι ήδη γνωστό: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: Πρώτη προπόνηση στα Σπάτα με περίπου 1.500 οπαδούς και την... επίβλεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη".

LIVE SPORT

"ΑΕΤΟΙ!", γράφει στον πρωτοσέλιδο τίτλο της η εφημερίδα και εξηγεί: "Η ΑΕΚ και τα παιδιά της δεν έπεσαν ποτέ και συνεχίζουν να πετούν ψηλά... Ντελίριο ενθουσιασμού και τσουνάμι στήριξης από 1.500 οπαδούς στην πρεμιέρα της Ένωσης". Παράλληλα, η LIVE SPORT γράφει: "Χοντρό πρόβλημα! Το απλήρωτο 44 απειλεί 25 παράγοντες του Δικεφάλου την τελευταία 20ετία. Εκδόθηκαν τα πρώτα εντάλματα σύλληψης, αναζητούνται 2,5 εκατ!"

GOAL

Πρώτο θέμα και στο GOAL όσα έγιναν χθες στα Σπάτα: "Τρέλα για την... επιστροφή! Με αυτοκίνητα, μηχανάκια, ακόμα και... ταξί οι αφίξεις στο προπονητικό κέντρο. Πάνω από 1000 οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στα Σπάτα και αποθέωσαν Μελισσανίδη, τεχνικό τιμ και παίκτες στη νέα αρχή που κάνει η ομάδα για την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα".

Keywords
Τυχαία Θέματα