Τρελαίνει κόσμο η Νιούκαστλ

16:40 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 2-1
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ
Η Νιούκαστλ συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς επικράτησε με 2-1 της Έβερτον και πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Ματσάρα στο πρώτο μέρος με 3 γκολ, ισάριθμα δοκάρια και πολλές φάσεις. Η Νιούκαστλ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 12ο λεπτό με αυτό γκολ

του Χέιτινγκα. Ο Σίμπσον έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ολλανδός αμυντικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κατά λάθος. Οι «καρακάξες» συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν στο 2ο γκολ στο 29' με ένα φανταστικό γκολ. Ο Ράιαν Τέιλορ βρέθηκε στη γωνία της περιοχής, κατέβασε πανέμορφα την μπάλα και με απίστευτο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χάουαρντ. Τρία λεπτά αργότερα η Έβερτον βγήκε στην επίθεση και είχε δοκάρι με τον Σαχά, ενώ η Νιούκαστλ είχε κι αυτή δοκάρι σε σέντρα σουτ του Ράιαν Τέιλορ λίγο αργότερα. Η Έβερτον κατάφερε να μειώσει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με την κεφαλιά του Ρόντγουελ μετά από κόρνερ.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η Έβερτον προσπάθησε να βγει μπροστά και να φέρει το ματς στα ίσια, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Κολοτσίνι, Σίμπσον, Ρ.Τέιλορ, Σ.Τέιλορ, Καμπάιγ (38' Γκόσλινγκ), Γκάθρι, Γκουτιέρες, Μαρβό (53' Σάμι Αμεόμπι), Μπα, Μπεστ (73' Μπεν Αρφά).
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ (81' ΜακΦάντεν), Μπέινς, Χέιτινγκα (55' Κέιχιλ), Γιαγκέλκα, Νέβιλ (39' Ντίστιν), Κόουλμαν, Ντρένθε, Οσμάν, Ρόντγουελ, Σαχά.

Keywords
Τυχαία Θέματα