Τρελές ουρές στο ΟΑΚΑ από τον λαό της ΑΕΚ για ένα διαρκείας!

13:20 23/9/2013 - Πηγή: AEK365

Πρώτη μέρα σήμερα βγήκαν στην κυκλοφορία η ειδική εξαιρετική προσφορά που έκανε η ΑΕΚ για ανέργους και στο ΟΑΚΑ γίνεται από το πρωί το... αδιαχώρητο!
Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι ο κόσμος έχει σχηματίσει ουρές που φτάνουν μέχρι και έξω από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας, περιμένοντας με υπομονή τη σειρά του για να πάρει μία κάρτα των 30 ευρώ

και να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ΑΕΚ... Η φωτογραφία που δημοσιεύμουμε (και είναι από τον φίλο Δημήτρη, τον οποίο και ευχαριστούμε για την άδειά του) είναι σημερινή από το ΟΑΚΑ και είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί.

Θυμίζουμε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για ανέργους θα διαρκέσει ως τις 30/9. Αναδημοσιεύουμε την σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Αναγνωρίζοντας όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας μας που ναι μεν επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν λόγω ανεργίας, αποφασίστηκε να τους δοθεί η δυνατότητα να το προμηθευτούν για το χρονικό διάστημα από 23 έως 30/9 στην τιμή των 30 ευρώ.

Θύρες : 3, 5, 13 και 1-35.

Απαραίτητη προυπόθεση για την αγορά του η προσκόμιση της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ.
Σημειώνεται δε ότι, δε θα ισχύσει το προνόμιο αγοράς μετοχών υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου".

Απλώς σημειώνουμε πως ο καθένας θα μπορεί να τα προμηθευτεί καθημερινά, από τις 9.30 μέχρι και τις 17.30, από το τμήμα εισιτηρίων του ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα