Τρέξιμο από το πρωί

09:52 21/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μαραθώνιο επαφών έχουν σήμερα οι άνθρωποι της ΑΕΚ με την ελπίδα να βρουν λύσεις. Πρώτη στάση είναι τα γραφεία της ΕΠΟ όπου θα καταθέσουν κάποια επιπλέον έγγραφα ελπίζοντας να καταφέρουν να εκδώσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που έχουν αποκτηθεί και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Αστέρα.

Στη συνέχεια ακολουθεί "επίσκεψη" στη ΦΑΕ Αθηνών

με στόχο να βρουν μια συμβιβαστική λύση και πείσουν τους αρμοδίους να σφραγίσουν εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας στο ΟΑΚΑ. Θα ακολουθήσει η επίσκεψη στην ΕΕΑ όπου θα γίνουν διαβουλεύσεις μήπως και βρεθεί κάποια λύση και η ομάδα πάρει έστω προσωρινή άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια έχει επιστροφή στα Σπάτα για το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο όπου θα ξεκινήσει στις τέσσερις το απόγευμα. Σε αυτό ο Δημητρέλος θα ενημερώσει και τα υπόλοιπα μέλη για το ενδιαφέρον του Δημήτρη Βιντιάδη και της ομάδας του να αποκτήσουν το 51% των μετοχών καταβάλλοντας περίπου 12 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ και θα εγκριθεί η έναρξη του οικονομικού και νομικού ελέγχου της εταιρείας από τον νεαρό εφοπλιστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα