Τρία πουλέν στην πρώτη ομάδα

10:58 29/6/2012 - Πηγή: AEK365

«...Ελπίζω και πιστεύω να βγάλουμε νέα ταλέντα όπως ο Κλωναρίδης», είπε στο χθεσινοβραδινό μήνυμά του ο Θωμάς Μαύρος προς τον κόσμο της ΑΕΚ. Τα εφόδια υπάρχουν, οι προοπτικές επίσης και η ΑΕΚ οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να σταθεί στα δικά της παιδιά. Τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων της ΑΕΚ ετοιμάζονται για το μεγάλο τους άλμα, να αρπάξουν την ευκαιρία

και να σταθούν στα υψηλά επίπεδα της πρώτης ομάδας. Τη Δευτέρα το απόγευμα στα Σπάτα θα είναι σίγουρα οι Αλέξανδρος Νικολιάς (γεννημένος στις 23/7/1994), Χρήστος Παπαδημητρίου (γεννημένος στις 10/1/1994) και ο Χριστόφορος Ντούμπερετ (γεννημένος στις 28/4/1994). Τρεις παίκτες που τους ακολουθούν εξαιρετικές συστάσεις και με την κατάλληλη δουλειά, δείχνουν ικανοί να σταθούν στην ΑΕΚ...

Ο Νικολιάς (πιο κάτω υπάρχει video του στο youtube) είναι μέσος, με καλή τεχνική, γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια και μπορεί να παίξει στον άξονα, τόσο σαν εσωτερικό χαφ όσο και σαν 10άρι.

Ο Παπαδημητρίου ήταν τη σεζόν που τελείωσε ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στην β' ομάδα της με 10 γκολ. Κλασικός επιθετικός, είχε κεντρίσει και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλιστα τον είχε πλησιάσει ζητώντας του να μετακομίσει στου Ρέντη! Ωστόσο η οικογένειά του «βαμμένοι» ΑΕΚτζήδες ούτε καν το συζήτησαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ΑΕΚ (U-17) αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και ο αδερφός του Νίκος Παπαδημητρίου.

Όσον αφορά τον Ντούμπερετ (ο πατέρας του είναι από το Ζαϊρ και η μητέρα του ελληνίδα) είναι κεντρικός αμυντικός και ποδοσφαιρική αδυναμία του Ντανιέλ Μπατίστα.

Οι τρεις αυτοί παίκτες λοιπόν ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και ξεκινούν κανονικά προετοιμασία τη Δευτέρα. Αυτοί είναι οι τρεις σίγουροι. Εννοείται εκεί θα είναι ο Φούντας και ο Κωνσταντίνος Βλάχος και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει ο προπονητής ποιοι ακόμη θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα για δοκιμή. Ο Βαγγέλης Βλάχος μάλιστα έχει και προσωπική άποψη για τα ταλέντα της ΑΕΚ, αφού στο πρόσφατο παρελθόν και σε ανύποπτο χρόνο είχε παρακολουθήσει παιχνίδια της δεύτερης ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα