Τρίχρονη έμεινε 2 μέρες με την νεκρή μαμά της

21:01 4/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για δυο μέρες επιβίωσε μόνη της η τρίχρονη Σίλα Σίλμπερι ζώντας στο σπίτι της μαζί με το πτώμα της μαμάς της. Όταν η μαμά της Σίλα, Λορίν, πέθανε στο σπίτι της, η μικρή Σίλα χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι άλλο προσπαθούσε «να ξυπνήσει τη μαμά», ενώ έτρωγε γάλα και λαζάνια που είχαν μείνει στο σπίτι κι έτσι κατάφερε να επιβιώσει.

Η τραγική ιστορία αοπκαλύφθηκε όταν η αδερφή της Λορίν ανησύχησε που δεν είχε νέα της και κάλεσε τους γείτονες για να πάνε στο σπίτι να δουν τι συμβαίνει. Όταν έφτασαν

εκεί οι γείτονες, τους απάντησε η Σίλα, αλλά δεν υπήρχε πουθενά ίχνος της Λορίν. Αμέσως κάλεσαν τις αρχές, οι οποίες όταν έφτασαν κατεύθυναν το τρίχρονο κοριτσάκι να βάλει το τραπεζάκι πίσω από την πόρτα και να ξεκλειδώσει.

Όταν μπήκαν μέσα αντίκρυσαν την Λορίν νεκρή, πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι της. Η Σίλα τους είπε ότι όσο και να προσπαθούσε δεν ξυπνούσε η μαμά. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έπασχε από αφυδάτωση, ενώ συνεχώς στα χέρια της κρατούσε τον αγαπημένο της αρκουδο.

Η Λορίν, όπως εκτιμούν οι γιατροί, φαίνεται να πέθανε από φυσικά αίτια, όπως εγκεφαλικό ή ανακοπή, αλλά θα γίνει νεκροψία για να βεβαιωθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα