Τρίτος με τριάρα ο Ατρόμητος

22:44 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΛΕΙ ΟΦ: 6η αγωνστική
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ: 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: Περιστέρι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Με την πρώτη νίκη του στα εφετινά πλέι οφ (3-1), ο Ατρόμητος κατέλαβε την 3η θέση και έστειλε στην τελευταία τον Αστέρα.

Το ματς

Το ματς της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος της Super League ξεκίνησε για τον Ατρόμητο όπως ακριβώς και τα πέντε προηγούμενα: με μεγάλη

ευκαιρία για τους γηπεδούχους στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Έπειτα από αδράνεια στην άμυνα των Αρκάδων ο Ναπολεόνι βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το δοκάρι του Ερνάντες. Οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκε πως δεν έλαβαν υπόψιν τους το... καμπανάκι και στο 7' τιμωρήθηκαν. Ο Ναπολεόνι έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα να... αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του Αστέρα.Τέσσερα λεπτά μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Ναπολεόνι. Ο Ερνάντες έκανε τραγικό λάθος καθώς δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Ιταλός πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0.Οι Αρκάδες αποφάσισαν να βγουν μπροστά. Ανέβασαν την απόδοσή τους, πήραν την κατοχή της μπάλας και στο 32' κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς. Έπειτα από κεφαλιά - ασίστ του Γκοϊάν, ο Ντε Μπλάσις έφυγε από κανονική θέση, πρόλαβε την έξοδο του Σηφάκη κι "έγραψε" το 2-1.Η χαρά όμως των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη κράτησε μόλις πέντε λεπτά. Αφού στο 37' ο Ατρόμητος πέτυχε και τρίτο γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Φυτανίδης σηκώθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.Γνωρίζοντας πως θέλουν δεύτερο γκολ για να κατακτήσουν αυτοί την 3η θέση στην ισοβαθμία, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησαν στο 58' με τον Ντε Μπλάσις, ο οποίος νικήθηκε από κοντά από τον Σηφάκη. Ο Ατρόμητος απάντησε άμεσα με Γιαννούλη και Ναπολεόνι στο 60' και στο 62' και το ματς παρέμενε σε τεντωμένο σχοινί.Όμως, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα ο Αστέρας δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ατρόμητου και το πολύτιμο 3-1 για τους γηπεδούχους παρέμεινε μέχρι τη λήξη.


Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ναπολεόνι (80' Γεωργίου), Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος (46' Φάμπιο), Μπρίτο (71' Νάστος)

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Χερνάντεζ, Κοντοές, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν (65' Ναβάρο), Ζησόπουλος, Εντό (46' Μουνάφο), Ουσέρο, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Βάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα