«Τρομακτικός Ντρογκμπά»

12:57 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην Τσέλσι μετά το 1-0 επί της Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τα Μέσα εντός και εκτός Βρετανίας να αποθεώνουν τον Ιβοριανό επιθετικό.
Μεταξύ άλλων το πρακτορείο "Reuters" αναφέρει: "Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έκανε την φλύαρη Μπαρτσελόνα να πληρώσει".
Στο ίδιο κλίμα... εκδίκησης για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του 2009 κινείται και η "Guardian" που σημειώνει: "Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έκανε τον Λιονέλ Μέσι και την Μπαρτσελόνα να πληρώσει".
Η ιστοσελίδα

goal.com γράφει για την νίκη της Τσέλσι: "Ο Ντρογκμπά επιβεβαίωσε το προβάδισμα των Μπλε έναντι των Μπλαουγκράνα ενόψει Καμπ Νου".
Η βρετανική εφημερίδα "Ssun" γράφει: "Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης δίνοντας το προβάδισμα στην Τσέλσι για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα".
Η "Mirror" έχει στο πρωτοσέλιδο της τον τίτλο: "Ο Ντρογκμπά βάζει τους Μπλε στην χώρα των ονείρων".
Η "Daily Mail" αναφέρει για τον Ιβοριανό επιθετικό: "Ο Τέρι βρυχάται και ο Ντρογκμπά σπέρνει φόβο στην Μπάρτσα, αλλά ο Ντι Ματέο προειδοποιεί πως έχει γίνει μόνο η μισή δουλειά".
Η "Telegraph" σημειώνει πέντε πράγματα που μάθαμε από τον αγώνα του "Στάμφορντ Μπριτζ": "Ο Ντρογκμπά είναι απαράιτητος. Η κατοχή είναι υπερεκτιμημένη. Ο Άσλεϊ Κόουλ είναι ο καλύτερος στην θέση του. Η πρώτη γραμμή είναι το τρωτό σημείο της Μπάρτσα. Ο Ντι Ματέο είναι τυχερός".
Το "ESPN" γράφει: "Η γενναία Τσέλσι κέρδισε την Μπάρτσα" ενώ η ισπανική "Marca" σημειώνει πως "χωρίς γκολ η Μπάρτσα, δίνει ζωή στην Τσέλσι". Τέλος η "AS" έχει τίτλο "Τρομακτικός Ντρογκμπά".

Keywords
Τυχαία Θέματα