Τρόμος και ανησυχία στο ΝΒΑ (VIDEO)

08:04 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

Σοκ (ευτυχώς για λίγα λεπτά στο ΝΒΑ, όταν «πάγωσε» το αίμα όλων βλέποντας τον Μάικλ Κιντ-Τζίλκριστ να καταρρέει στην αναμέτρηση των Μπόμπκατς με τους Ρόκετς στο Χιούστον.

Ο 19χρονος φόργουορντ, νούμερο δύο στα ντραφτ του 2012, έμεινε ξαπλωμένος στο παρκέ μετά από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Τζεφ Τέιλορ, σε μία προσπάθεια για άμυνα σε λέι απ του Τόνι Ντάγκλας στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Ο νεαρός άσος είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν ανταποκρινόταν

στα ερεθίσματα που του έδιναν, προκαλώντας το σοκ όλων. Αρκετοί συμπαίκτες, αντίπαλοι και θεατές ήταν τρομοκρατημένοι από την εικόνα και φοβούνταν για τα χειρότερα.

Ο άτυχος παίκτης τοποθετήθηκε σε φορείο και του έβαλαν κολάρο για να προστατευτεί ο αυχένας του, ενώ αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, που έδειξαν πως δεν έχει τίποτα σοβαρότερο από μία βαριά διάσειση και δεν φέρει τραύματα στο κεφάλι ή τον αυχένα.

Ο προπονητής των Μπόμπκατς, Μάικ Ντάνλαπ, δήλωσε πως ο Κιντ-Τζίλκριστ, είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του και την κινητικότητά του καθ' οδόν για το νοσοκομείο. Πάντως θα διανυκτερεύσει εκεί για να είναι υπό ιατρική παρακολούθηση και ανάλογα με την πορεία της υγείας του θα πάρει εξιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα