Τρούμπα το ελληνικό κοινοβούλιο!

14:47 12/6/2013 - Πηγή: AEK365

Τεντωμένα είναι τα νεύρα όλων στη Βουλή εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων με αποτέλεσμα να μην λείπουν οι καβγάδες και τα σκηνικά ... απείρου κάλλους!

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί κατά τη συζήτηση της Ολομέλειας για την άρση της ασυλίας της κυρίας Ρένας Δούρου και της κυρίας Λιάνας Κανέλλη μετά από σχετική μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης

τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακούστηκαν μέσα στο Κοινοβούλιο συζητήσεις... Τρούμπας!

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ζητούσε επίμονα τον λόγο και ο πρόεδρος της Βουλής του ξεκαθάρισε ότι δεν τον δικαιούται βάσει το Κανονισμού. Ο Κασιδιάρης συνέχισε να επιμένει και τότε πετάχτηκε από την πτέρυγα της ΝΔ, ο βουλευτής Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος και απευθυνόμενος στην ΚΟ της Χρυσής Αυγής είπε: «Αντε και γαμ... Μας έχετε ζαλίσει τα αρχ...!».

Φυσικά ακολούθησε κόλαση μέσα στη Βουλή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να απαντούν: «Βγες έξω να μας τα πεις αυτά ρε...», για να πάρουν την αποστομωτική ομολογουμένως απάντηση του Κουτσογιαννακόπουλου: «Αν βγω έξω θα σας γαμ...» κάτι που συνόδευσε με τις ανάλογες χειρονομίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα