Τσάμπιονς Λιγκ: Preview 4ης αγωνιστικής

07:52 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

1ος Όμιλος

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Novasports 3)
Γήπεδο: Σαν Σεμπαστιάν, Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

Το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στο Europa League παίζει η Ρεάλ Σοσιεδάδ που υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ισπανική ομάδα σε περίπτωση ήττας να χάνει κάθε πιθανότητα. Η Σοσιεδάδ με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει σε καλή κατάσταση με τον με τον Αρασάτε να

μην υπολογίζει στον Γκρανέρο.
Από την άλλη μεριά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης με τους πρωταθλητές Αγγλίας να μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν μπορεί να υπολογίζει στους Έβανς και στον Ράφαελ αλλά και στον Γουέλμπεκ με τους Κάρικ και Κλέβερλι να ταξιδεύουν στην Νότια Ισπανία.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Γήπεδο: Ντόνμπας Αρένα, Διαιτητής: Ουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)

Στην "Ντόνμπας Αρένα" οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις, η μεν Σαχτάρ Ντόνετσκ για το 0-4 πριν από δυο εβδομάδες η δε Λεβερκούζεν για την ήττα-σοκ από την Μπράουνσβαϊγκ στο πρωτάθλημα. Η ουκρανική ομάδα στοχεύει στους τρεις βαθμούς που θα την κρατήσει στο κόλπο της πρόκρισης με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στον μέσο Μπερνάρντ ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού Φερέιρα. Σημειώνεται πως η Σαχτάρ ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη κόντρα σε γερμανική ομάδα μετά από 32 χρόνια, την σεζόν 1980-81είχε κερδίσει 1-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.
Η Λεβερκούζεν από την άλλη θέλει και αυτή την νίκη για να διατηρήσει, τουλάχιστον, την δεύτερη θέση με τον Σάμι Χίπια να ρίχνει στην μάχη Σαμ και Κίσλινγκ που κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν.

Βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Γ. 7 (6-3)
2. Λεβερκούζεν 6 (8-5)
3. Σαχτάρ 4 (3-5)
4. Σοσιεδάδ 0 (1-5)

2ος Όμιλος

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Γήπεδο: Πάρκεν, Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)

Η νίκη για την Κοπεγχάγη κόντρα στην Γαλατάσαραϊ είναι μονόδρομος καθώς σε περίπτωση ήττας μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το θετικό για τον Στάλε Σολμπάκεν είναι πως έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Η Γαλατάσαραϊ θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο για κατάληψη της δεύτερης θέσης με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μουσλέρα και Σνάιντερ. Η τουρκική ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο όπου το 2000 κατέκτησε το Κύπελλο UEFA νικώντας την Άρσεναλ στα πέναλτι με την Γαλατάσαραϊ να θέλει να βάλει τέλος στο αήττητο που έχει η Κοπεγχάγη εντός έδρας, τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Novasports 1)
Γήπεδο: Juventus Stadium, Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, η Γιουβέντους υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης με μοναδικό στόχο την νίκη καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές έχει μόλις δυο βαθμούς και τα περιθώρια στενεύουν. Στο πλευρό των πρωταθλητών Ιταλίας είναι και η παράδοση καθώς επί ιταλικού εδάφους έχει πέντε νίκες και μια ήττα. Ο Κόντε δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κιελίνι με τον προπονητή της Γιουβέντους να δηλώνει μετά την νίκη επί της Πάρμα πως εκτός μάχης θα είναι και οι Λιχστάινερ και Βούτσινιτς.
Από την άλλη μεριά, η Ρεάλ Μαδρίτης με νίκη εξασφαλίζει από την τέταρτη αγωνιστική την πρόκριση στους "16" με τον Κάρλο Αντσελότι να μην μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κοεντράο.

Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 9 (12-2)
2. Γαλατασαράι 4 (6-9)
3. Γιουβέντους 2 (4-5)
4. Κοπεγχάγη 1 (2-8)


3ος Όμιλος

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Novasports 7)
Γήπεδο: Παρκ Ντε Πρενς, Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια (Κροατία)

Με στόχο το "4 στα 4" που θα σημάνει και πρόκριση στην επόμενη φάση, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Άντερλεχτ με τον Λοράν Μπλαν να παίρνει στην αποστολή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όχι όμως και τον Έντινσον Καβάνι. Η Άντερλεχτ θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να μην τερματίσει στην τέταρτη θέση για έκτη συνεχόμενη φορά. Προτό, Ζιλέτ, Βάργκας, Σουάρες είναι τραυματίες και δεν θα παίξουν στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Βαθμολογία
1. Παρί Σεν Ζερμέν 9 (12-1)
2. Ολυμπιακός 4 (5-5)
3. Μπενφίκα 4 (3-4)
4. Άντερλεχτ 0 (0-10)

4ος Όμιλος

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Γήπεδο: Struncovy Sady Stadion, Διαιτητής: Αντόνιο Λαχόθ (Ισπανία)

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν και με νίκη δική της προκρίνεται αρκεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να μην κερδίσει την Μάντσεστερ Σίτι. Η ισοπαλία θα είναι αρκετή για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης μόνο αν η Σίτι κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Βικτόρια Πλζεν μένει εκτός αν χάσει και η Σίτι δεν χάσει ή αν φέρει ισοπαλία και η Σίτι κερδίσει.
Οι γηπεδούχοι μετά από 226 λεπτά χωρίς γκολ, έβαλαν 6 στην Γιάμπλονετς και θα μπουν στο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία. Ο Πάβελ Βρμπα ξεκαθάρισε πως οι πιθανότητες να ξεκινήσει το ματς ο Νταβίντ Λιμπέρσκι είναι 2%. Η Μπάγερν Μονάχου ενισχύεται με τους Μπόατενγκ και Χάβι Μαρτίνεθ την στιγμή που ο Ρόμπεν είναι τραυματίας. Στόχος της Μπάγερν Μονάχου είναι η νίκη για να συμπληρώσει οκτώ συνεχόμενες επιτυχίες σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ και να ισοφαρίσει την επίδοση της Μπαρτσελόνα την σεζόν 2002-2003

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Γήπεδο: Etihad, Διαιτητής: Κάρλος Καρμπάγιο (Ισπανία)

Την νίκη που θα την στείλει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ από την 4η αγωνιστική θα ψάξει η Μάντσεστερ Σίτι υποδεχόμενη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ρωσική ομάδα θα μείνει εκτός αν κερδίσει και η Βικτόρια Πλζεν κερδίσει την Μπάγερν Μονάχου.
Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να υπολογίζουν στον Αλβάρο Νεγρέδο όχι όμως και στους τραυματίες Κομπανί, Ράιτ και Γιόβετιτς. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ταξίδεψε στο Μάντσεστερ χωρίς τους τραυματίες Τζακόεφ, Φερνάντες, Κάουνα, αντίθετα στην διάθεση του Σλούτσκι είναι και πάλι ο Ελμ.
Τα τελευταία δέκα χρόνια, η πρωταθλήτρια Ρωσίας έχει παίξει επί αγγλικού εδάφους τέσσερις φορές με σημαντικότερο αποτέλεσμα το 3-3 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν τέσσερα χρόνια


Βαθμολογία
1 Μπάγερν Μονάχου 9 (11-1)
2 Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-4)
3 ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (4-7)
4 Βικτώρια Πλζεν 0 (2-11)

Keywords
Τυχαία Θέματα