Τσάμπιονς Λιγκ: Preview 6ης αγωνιστικής

09:35 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

5ος Όμιλος

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ
Γήπεδο: Stamford Bridge, Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
Η Τσέλσι για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου πρέπει να κερδίσει την Στεάουα Βουκουρεστίου. Διαφορετικά, αν δεν κερδίσει, θα πρέπει τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό και να έρθει ισόπαλο το Σάλκε-Βασιλεία.

ΣΑΛΚΕ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Γήπεδο: Veltins Arena, Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)
Η Βασιλεία προκρίνεται με ισοπαλία και θα είναι πρώτη σε περίπτωση που συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από την Τσέλσι, έναντι

της οποίας υπερτερεί στην ισοβαθμία καθώς την έχει κερδίσει δύο φορές. Αν, ωστόσο, οι Βέλγοι χάσουν από τη Σάλκε στη Γερμανία, θα περιοριστούν στην τρίτη θέση. Η Σάλκε περνά στους «16» μόνο με νίκη, ενώ αν αυτή συνδυαστεί με ήττα της Τσέλσι θα τερματίσει και πρώτη.

1.Τσέλσι 9 (11-3)
2.Βασιλεία 8 (5-4)
3.Σάλκε 7 (4-6)
4.Στεάουα 3 (2-9)

6ος Όμιλος

ΝΑΠΟΛΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ
Γήπεδο: San Paolo, Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Η Άρσεναλ εξασφαλίζει το εισιτήριο για τους «16» και μάλιστα ως πρώτη με νίκη ή ισοπαλία απέναντι στη Νάπολι στην Ιταλία. Η Νάπολι χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ντόρτμουντ για να προκριθεί. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, που προκύπτει με νίκες Νάπολι και Ντόρτμουντ στους 12 βαθμούς, θα μετρήσουν τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους ματς.

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΓΗΠΕΔΟ: Velodrome, Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια (Κροατία)
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κρατά την τύχη στα χέρια της καθώς είναι σίγουρα στους «16» με νίκη στη Μασσαλία. Οι Βεστφαλοί περνούν ακόμη κι αν έχουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τη Νάπολι, καθώς υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία μιας καιείχαν νικήσει με 3-1 στη Γερμανία και είχαν χάσει με 2-1 στην Ιταλία. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, που προκύπτει με νίκες Νάπολι και Ντόρτμουντ στους 12 βαθμούς, θα μετρήσουν τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους ματς.

1.Άρσεναλ 12 (8-3)
2.Μπορούσια Ντόρτμουντ 9 (9-5)
3.Νάπολι 9 (8-9)
4.Μαρσέιγ 0 (4-12)

7ος Όμιλος

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΠΟΡΤΟ
Γήπεδο: Vicente Calderon, Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτεκίν (Τουρκία)
Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σίγουρα πρώτη ενώ η Πόρτο έχει μόνο ένα δρόμο προς τους «16»: νίκη επί της Ατλέτικο και να μην κερδίσει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την Αούστρια Βιέννης.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Γήπεδο: Ernst Happel, Διαιτητής: Αλεξάντερ Στάβρεφ (Σκόπια)
Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση, την οποία εξασφαλίζει με νίκη στην Αυστρία ή αν η Πόρτο δεν κερδίσει στη Μαδρίτη, καθώς υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

1.Ατλέτικο Μαδρίτης 13 (13-3)
2.Ζενίτ 6 (4-5)
3.Πόρτο 5 (4-5)
4.Αούστρια Βιέννης 2 (1-9)

8ος Όμιλος

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΛΤΙΚ
Γήπεδο: Camp Nou, Διαιτητής: Σεργέι Καράσεφ (Ρωσία)
Η Μπαρτσελόνα έχει προκριθεί και αρκείται και σε ισοπαλία απέναντι στην αδιάφορη, καθώς είναι σίγουρα τέταρτη, Σέλτικ στο "Camp Nou" για να εξασφαλίσει και την πρώτη θέση.

ΜΙΛΑΝ-ΑΓΙΑΞ
Γήπεδο: San Siro, Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
Η Μίλαν προκρίνεται σαν δεύτερη εφόσον δεν χάσει από τον Άγιαξ στο "San Siro" και σαν πρώτη με νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Μπαρτσελόνα. Ο Άγιαξ προκρίνεται, ως δεύτερος, μόνο αν κερδίσει την Μίλαν.

1.Μπαρτσελόνα 10 (10-4)
2.Μίλαν 8 (8-5)
3.Άγιαξ 7 (5-8)
4.Σέλτικ 3 (2-8)

Keywords
Τυχαία Θέματα