Τσαμπούρης: Δίκαια χάσαμε

10:14 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό με τον Σάββα Τσαμπούρη να παραδέχεται πως ο αντίπαλος ήταν ανώτερος και πως η ομάδα της Αρκαδίας έχασε δίκαια.

Σε δηλώσεις του μετά το 2-1, ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: "Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα. Δίκαια χάσαμε, παρουσιαστήκαμε και νοητικά και μέσα στο παιχνίδι ανέτοιμοι, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Ο Παναθηναϊκός

είχε πολύ καλή απόδοση αλλά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που να εξαρτάται το ματς από την δική μας απόδοση. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί, παίρνουμε την ευθύνη οι ποδοσφαιριστές, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα από το παιχνίδι. Σε έδρες όπως η Λεωφόρος πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Να φανούμε πιο δυνατοί, πιο παθιασμένοι και συγκεντρωμένοι στο μέλλον".
Από την πλευρά του, ο Χρήστος Πιπίνης δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά δεν το καταφέραμε για διάφορους λόγους. Είναι ορισμένες φορές που θες να παίξεις ποδόσφαιρο αλλά άλλοι παράγοντας δεν σε αφήνουν. Δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, συνεχίζουμε".
Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κοντοές, τόνισε: "Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής. Και οι δύο ομάδες φοβήθηκαν να επιτεθούν. Ο Παναθηναϊκός έβαλε ένα δεύτερο γκολ με τυχερό τρόπο. Έχοντας ο Παναθηναϊκός τον παίκτη παραπάνω που ήταν ο κόσμος του και κατάφερε να κερδίσει. Εμείς στην Τρίπολη δεν έχουμε κάτι τέτοιο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και έτσι ηττηθήκαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα