Τσαμπούρης: Σε καλή μέρα ο Φούλοπ

20:03 21/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην κακή απόδοση του πρώτου μέρους, απόρροια της εντύπωσης που είχαν αυτός και οι συμπαίκτες του ότι μπορούν να κερδίσουν χωρίς να φορτσάρουν, στάθηκε ο Σάββας Τσαμπούρης μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια.

«Καταρχήν είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μείνει στις καλές εμφανίσεις με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και πιστέψαμε λάθος ότι χωρίς να δώσουμε το 100% των δυνάμεων και των δυνατοτήτων μας, μπορούσαμε

να κερδίσουμε την Βέροια. Όπως φάνηκε ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι είμαστε ομάδα με όλη την σημασία της έννοιας, μπήκαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε, δεν πανικοβληθήκαμε, είπαμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και αποδείξαμε ότι ο Αστέρας είναι ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου και όχι του πρώτου», είπε αρχικά.

Για το αν το σκορ του αγώνα είναι δίκαιο, τόνισε ότι βάσει εικόνας η Βέροια δικαιούτο ένα γκολ:

Τώρα αν είναι δίκαιο ή όχι το σκορ, νομίζω ότι με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και την κακή του πρώτου, νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και είχαμε σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακα μας που στο πρώτο ημίχρονο μας κράτησε το μηδέν. Νομίζω ότι βάσει εικόνας στο πρώτο ήμασταν πάρα πολύ κακοί, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ούτε ήμασταν συγκεντρωμένοι, η Βέροια δικαιούταν ένα γκολ, είχε αρκετές ευκαιρίες.

Τέλος για τις αλλαγές που έκανε ο Σάκης Τσιώλης, είπε:

Οι δύο αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής μας, μας βοήθησαν. Και τα δύο παιδιά που μπήκαν, βοήθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, το θέμα είναι ότι δεν πανικοβληθήκαμε. Αντιληφθήκαμε ότι έπρεπε να τρέξουμε, να βοηθήσουμε όλοι, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουμε και όχι μόνο με τις εμφανίσεις και την φανέλα.

Σίγουρα χάνει ρυθμό ο ποδοσφαιριστής όταν μένει η ομάδα χωρίς παιχνίδια, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία γι’ αυτή την εικόνα σίγουρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα