Τσακας: Δεν θα βάλουμε 15 εκ. ευρώ

09:12 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βλάσης Τσάκας ενημέρωσε πως η επίσημη πρόταση των υποψήφιων επενδυτών από την Σαουδική Αραβία για το πλειοψηφικό πακέτο του Παναθηναϊκού θα αργήσει λίγο ακόμα και ξεκαθάρισε πως η πρόταση δεν θα είναι ύψους 15 εκ. ευρώ αλλά θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες. Ο, φερόμενος ως, εκπρόσωπος του fund αφού πρώτα δεν θέλησε να αποκαλύψει τα

ονόματα των υποψήφιων επενδυτών υπογράμμισε πως οι Σαουδάραβες δεν πάνε να αγοράσουν στραγάλια, όπως είπε, και ισχυρίστηκε πως στην Γ.Σ. της 9ης Μαρτίου θα εμφανιστούν ως μεγαλομέτοχοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας στην εκπομπή "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ"
Για τους λόγους που αναβλήθηκε ξανά η επίσημη πρόταση: "Η πρόταση δεν κατατέθηκε σήμερα γιατί δεν είναι έτοιμη από την Σαουδική Αραβία. Κάποια πράγματα δεν ταίριαζαν με την πρόταση μας, επεστράφη πίσω και θα επαναδιατυπωθεί σε 1-2 μέρες".
Για τα κύρια μέρη της πρότασης: "Δεν θα είναι 15 εκ. ευρώ. Θα προβλέπει ποσό που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ψήφιση του νόμου ήταν ένα πραγματικό πρόβλημα. Σε λίγες μέρες θα είναι νόμος του κράτους, άρα υπάρχει χρόνος μέχρι τότε να γίνει μια σωστή πρόταση που θα λύσει τα προβλήματα. Θέλουμε να πάμε ως μεγαλομέτοχοι στην Γ.Σ. της 9ης Μαρτίου".
Για τους λόγους της νέας καθυστέρησης: "Λίγο υπομονή ακόμα. Αν ήταν να αγοράσουμε στραγάλια, θα ήταν πολύ εύκολο. Ένας άνθρωπος που έρχεται να βάλει λεφτά σε μια χώρα που υπογράφει-δεν υπογράφει απόψε για την δανειακή σύμβαση, πρέπει να καταλάβουμε πως χρειάζεται λίγο χρόνο. Η διοίκηση κοιτάει όλες τις εναλλακτικές. Καλά κάνει και εξετάζει την λύση του δανείου, αλλά εγώ δεν ξέρω κανένα δάνειο να βγαίνει σε λιγότερο από 25 μέρες. Το να περιμένουμε μέχρι τις 9 Μαρτίου είναι το λιγότερο χρονοβόρο".

Για το πότε θα έρθει η επίσημη πρόταση: "Κοιτάμε αυτή την εβδομάδα να κατατεθεί μια πληρέστατη πρόταση για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να πούμε ονόματα για ένα και μόνο λόγο. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν διαφήμιση. Με την κατάθεση της πρότασης, ο κ. Βαρδινογιάννης έχει το ελεύθερο από εμάς να πει ονόματα".
Για το αν θα γίνει άνοιγμα στους νυν μετόχους: "Εμείς θα καταθέσουμε μια πρόταση που θα βγάζει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο. Σκοπός μας είναι να βρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους μετόχους στην επόμενη μέρα. Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει στον Παναθηναϊκό. Σέβομαι απόλυτα τις απόψεις του, ακόμα και αν διαφωνώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα