Τσάκας: Συνεργασία με Γιαννακόπουλους

12:50 27/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ακόμα μια συνέντευξη παραχώρησε ο Βλάσης Τσάκας, αυτή την φορά σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ρεθύμνου, με τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα επενδυτή να επανέρχεται στο θέμα αγοράς της ΚΑΕ και να υπογραμμίζει πως το καλύτερο θα ήταν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι να συνεργαστούν με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ. Κατά τα άλλα επανέλαβε πως η συμφωνία για την παραχώρηση του 54.7% της ΠΑΕ βαίνει προς την ολοκλήρωση της, επιβεβαίωσε για Σικαμπάλα, Τζαβέλλα,

διέψευσε για Κυργιάκο ενώ άφησε ανοικτό παράθυρο για Παπασταθόπουλο.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ήχος FM", ο Τσάκας μίλησε για
- Την πορεία των διαπραγματεύσεων για την πώληση της ΠΑΕ: "Τα πάντα είναι έτοιμα από την πλευρά μας, με την επιστροφή του κ. Βαρδινογιάννη από το εξωτερικό φιλοδοξούμε να τελειώσουμε. Να μπούνε οι υπογραφές στο MoU και να προχωρήσουμε την διαδικασία. Εμείς θα καλύψουμε την ΑΜΚ των 15 εκ. ευρώ στην Γενική Συνέλευση της 4ης Νοεμβρίου. Παράλληλα, θα ... τρέξει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ και μόλις ολοκληρωθεί στις 16 Νοεμβρίου θα βάλουμε τα χρήματα στην ΠΑΕ. Νωρίτερα από ό,τι προβλέπει η συμφωνία για να μην υπάρχουν αμφιβολίες".
- Το αν μπορεί να "χαλάσει" η συμφωνία: "Από την πλευρά μας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαλάσει η συμφωνία. Δεν θα βάλουμε το μαχαίρι σε κανενός τον λαιμό για να υπογράψει, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να χαλάσει το deal".
- Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Αυτό ειπώθηκε ως απάντηση στο ερώτημα για αυτά που είπε ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος. Αν με ρωτάτε σαν Βλάση, εγώ δεν θέλω να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι από τον Παναθηναϊκό. Πρόσφεραν και προσφέρουν τα πάντα στον Παναθηναϊκό και μαζί με τον Ομπράντοβιτς έχουν φτιάξει μια απίστευτη ομάδα. Ένα φοβερό μαγαζί που για εμένα πρέπει να μείνει στα χέρια τους. Τώρα, αν θέλουν οι άνθρωποι να φύγουν, αν έχουν κουραστεί, μετά χαράς να δούμε και αυτή την προοπτική. Το καλύτερο θα ήταν να κάνουμε μια συνεργασία, να βάλουμε εμείς τα χρήματα και να έχουν την διοίκηση οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι που είναι έμπειροι και ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν, όπως το κάνουν όλα αυτά τα χρόνια".
- Την εμπλοκή της "Arboris Capital": "Δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση από την Arboris. Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έρχεται να πάρει τον Παναθηναϊκό, έρχεται να πάρει όλα τα στοιχεία και να βρει επενδυτή. Λειτουργεί δηλαδή σαν μεσίτης. Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν, εμείς προχωράμε κανονικά".
- Τις μεταγραφές που θέλει να κάνει ο πρίγκιπας: "Έχει υπογραφεί προσύμφωνο με τον Σικαμπάλα, ο παίκτης θα έρθει στον Παναθηναϊκό όταν θα αναλάβουμε. Όσο για τον Τζαβέλλα, για μένα είναι ο καλύτερος στην θέση του και θεωρώ ότι θα βρούμε τον τρόπο να συμφωνήσουμε. Για τον Κυργιάκο και τους άλλους που λέγονται, δεν υπάρχει τίποτα. Ίσως όμως να βρούμε ένα πεδίο συνεργασίας με τον Παπασταθόπουλο, θα το δούμε αυτό".
- Τον δικό του ρόλο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Αυτά όλα έχουν ξεκαθαρίσει. Έχω ξαναπεί πως θα είμαι αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν αναλάβει ο πρίγ

Keywords
Τυχαία Θέματα