Τσάρλτον: Ο Μόγιες θα φτιάξει την Γιουνάιτεντ του μέλλοντος

08:22 10/5/2013 - Πηγή: AEK365

Από χθες ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι και επίσημα προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί όπου θα μπορέσει να είναι ο εαυτός του όπως σημείωσε ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον ο οποίος πρόσθεσε πως ο νέος τεχνικός θα φτιάξει τις ομάδες του μέλλοντος αλλά και την τωρινή.
Σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, τόνισε: "Πάντα έλεγα ότι θέλαμε ο επόμενος προπονητής να είναι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει τα πράγματα που κάνουν αυτή την ομάδα τόσο ξεχωριστή. Και αυτός είναι ο

Ντέιβιντ Μόγιες. Συμφωνήσαμε με έναν άνθρωπο που θα είναι δεσμευμένος μακροπρόθεσμα και θα φτιάξει τις ομάδες του μέλλοντος αλλά και την τωρινή. Η σταθερότητα φέρνει επιτυχίες. Ο Ντέιβιντ έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα και αναγνωρίζει το πόσο σημαντικό είναι να δίνεις ευκαιρίες στους νέους παίκτες και να τους βοηθάς να αναπτυχθούν δίπλα σε παγκόσμιας κλάσης ονόματα. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νομίζω ότι ο Ντέιβιντ θα έχει την δυνατότητα να είναι ο εαυτός του. Είμαι ενθουσιασμένος που δέχτηκε και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του".

Keywords
Τυχαία Θέματα