«Τσεκάρουν» εισιτήριο Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ

07:58 7/11/2012 - Πηγή: AEK365

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
Γήπεδο: "Στάμφορντ Μπριτζ", Διαιτητής: Κάρλος Καρμπάγιο (Ισπανία)

Την νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει την πρόκριση της στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ από την τέταρτη αγωνιστική θέλει η Σαχτάρ Ντόνετσκ κόντρα στην Τσέλσι με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης να θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς μετά την ήττα στην Ουκρανία. Η Τσέλσι έμεινε στο 1-1 με τη Σουόνσι και έχασε την κορυφή από τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Πάντως ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Χουάν Μάτα και του Νταβίντ Λουίς, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Τζον Τέρι που έχασε

λόγω τιμωρίας το παιχνίδι του Σαββάτου. Θα λείψει, ωστόσο, ο Φρανκ Λάμπαρντ λόγω τραυματισμού. Η Σαχτάρ επιβλήθηκε την Παρασκευή 2-0 της Μέταλουργκ Ζαπορίζιε και παραμένει στο +12 από τον πλησιέστερο διώκτη της. Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, που έχει την ευχέρεια να ξεκουράζει παίκτες στο εγχώριο πρωτάθλημα, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Οι δύο ομάδες δεν έχουν προϊστορία, ενώ η Τσέλσι δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ σύλλογο από την Ουκρανία μέχρι τώρα, ενώ η Σαχτάρ μετρά 3 ήττες και 1 ισοπαλία σε τέσσερις επισκέψεις στην Αγγλία.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ
Γήπεδο: "Juventus Stadium", Διαιτητής: Αλεξάνταρ Στάβρεφ (Σκόπια)
Το αήττητο των 49 αγώνων της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα τερματίστηκε το Σάββατο από την Ίντερ (1-3) με την ομάδα του Μιλάνου να πλησιάζει στον πόντο. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο ίδιο ματς τραυματίστηκε ο Μίρκο Βούτσινιτς και θα λείψει. Η Νόρτζελαντ νίκησε με 2-1 τη Σοντερίσκιε εκτός έδρας, αλλά απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη. Η πρωταθλήτρια δεν έχει τεθεί ποτέ αντιμέτωπη με ομάδα από την Ιταλία, ενώ η Γιουβέντους έχει μία ισοπαλία στο μοναδικό παιχνίδι της με Δανούς ως γηπεδούχος.

1) Σαχτάρ Ντόνετσκ 7 (5-2)
2) Τσέλσι 4 (7-4)
3) Γιουβέντους 3 (4-4)
4) Νόρτζελαντ 1 (1-7)

6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ
Γήπεδο: "Μεστάγια", Διαιτητής: Τομ Χάγκεν (Νορβηγία)

Βαλένθια και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη για να βρεθούν μια ανάσα από τους "16". Η Βαλένθια προέρχεται από το 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά βρίσκεται στην δέκατη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με την ισπανική ομάδα να στερείται των υπηρεσιών του Κανάλες και του Πιάτι ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος ο κεντρικός αμυντικός Ραμί. Η ΜΠΑΤΕ έχασε από τη Νάφταν το Σάββατο, αλλά με διαφορά έξι βαθμών από τον δεύτερο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας δεν χάνει το πρωτάθλημα. Στο ματς αυτό προφυλάχθηκε ο Αλεξάντρ Χλεμπ για να είναι πανέτοιμος στο ματς της Τετάρτης. Η Βαλένθια μέχρι φέτος δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ ομάδα από τη Λευκορωσία, ενώ η ΜΠΑΤΕ έχει επτά ήττες σε ισάριθμα ματς απέναντι σε ισπανικές ομάδες.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΛΙΛ
Γήπεδο: "Αλιάντζ Αρίνα", Διαιτητής: Οβίντιου Χάτεγκαν (Ρουμανία)
Στην κορυφή της Bundesliga με επτά βαθμούς διαφορά από την Σάλκε βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου μετά το 3

Keywords
Τυχαία Θέματα