Τσέλσι για Γιόβετιτς

17:04 28/6/2012 - Πηγή: AEK365

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι αποφασισμένοι να καλύψουν το κενό του άφησε η μετακίνηση του Ιβοριανού άσου στην Κίνα, κάτι άλλωστε που φάνηκε και από την πρόσφατη αποκάλυψη του Ζιρού -που τελικά υπέγραψε στην Άρσεναλ- ότι είχε δεχτεί κρούση από την Τσέλσι. Ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την διάδοχη κατάσταση στην γραμμή κρούσης της ομάδας του Λονδίνου, είναι και ο επιθετικός της Φιορεντίνα. Όπως αναφέρει μάλιστα η Gazzetta dello Sport, η αρχική πρόταση που

έγινε, ύψους 20 εκ. λιρών, απορρίφθηκε από τους «βιόλα», αλλά αυτό που τονίζεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, είναι ότι με ένα ποσό της τάξης των 25 εκ. λιρών, δύσκολα δεν θα ολοκληρωθεί το «deal».

Στα υπόψιν πάντως των «μπλε» υπάρχει και ο Έντισον Καβάνι, για τον οποίο ωστόσο η Νάπολι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει -τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι- την στιγμή που στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα της υπόθεσης του Χουλκ. Όπως και να 'χει, αυτό που σημειώνει η Daily Mail, είναι ότι η... κάψα των Λονδρέζων για ένα δυνατό όνομα στην κορυφή της επίθεσης, φανερώνει την έλλειψη εμπιστοσύνης που υπάρχει προς το πρόσωπο του Φερνάντο Τόρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα