Τσέλσι και Άρσεναλ για Φέργκιουσον

15:14 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τους πάγκους στο τέλος της σεζόν και η Άρσεναλ με την Τσέλσι έσπευσαν να ευχηθούν τα καλύτερα στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Άρσεναλ, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο twitter, σημειώνει το εξής: "Όλοι στην Άρσεναλ εύχονται στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υγεία και ευτυχία μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".
Μέσα από την σελίδα

της στο twitter επέλεξε και η Τσέλσι να στείλει τις ευχές της στον Φέργκιουσον: "Όλοι στην Τσέλσι θα ήθελαν να ευχηθούν στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τα καλύτερα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του. Ήταν ένας φανταστικός αντίπαλος για 26 χρόνια".
Εκτός από τις ομάδες του Λονδίνου, και η πρωταθλήτρια Σκωτίας, Σέλτικ, θέλησε να αναφερθεί στην απόφαση του Φέργκιουσον να αποσυρθεί με τον προπονητή της ομάδας, Νιλ Λένον, να δηλώνει: "Είναι ένα πραγματικό σοκ ότι ο Σερ Άλεξ αφήνει το παιχνίδι που τόσο αγαπούσε και αδιαμφισβήτητα θα λείψει πολύ από το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά του εύχομαι τα καλύτερα στην αποχώρηση του καθώς το αξίζει".
Ο τεχνικός διευθυντής της Σέλτικ, Πέτερ Λάουγουελ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Η συνεισφορά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλη που η απόφαση του να φύγει θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα