Τσιώλης: Ποτέ δεν δώσαμε δικαίωμα

23:21 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η συντριβή του Αστέρα από τον Άρη ήταν ένα από τα θέματα για τα οποία ρωτήθηκε ο Σάκης Τσιώλης μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας μίλησε για εφιάλτη που ζει και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το ματς-παρωδία στο "Βικελίδης".

«Για πρώτη φορά στην καριέρα μου οφείλω να απαντήσω για όσα ακούστηκαν αυτές τις μέρες. Εδώ συζητιούνται αυτά. Ο αντίπαλος να ερχόταν σήμερα στην Τούμπα, δεν θα γινόταν όλο αυτό που έγινε.

Την Κυριακή είχαμε μία δύσκολη και δυσάρεστη στιγμή. Μία ομάδα έπαιζε την ύπαρξή της, δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Στο άλλο παιχνίδι, ίσως να γινόταν το ίδιο για τον ΠΑΟΚ αν ο Λεβαδειακός δεν είχε εξασφαλίσει την παραμονή του. Για τους παίκτες που δεν χρησιμοποίησα, πρέπει να πω ότι μόνο ο Μπαρτολίνι προφυλάχθηκε και αυτό λόγω καρτών. Φούλοπ και Περόνε δεν έπαιξαν και σήμερα. Και ο ΠΑΟΚ είχε απουσίες με τον Λεβαδειακό. Όμως εκεί ο Γλύκος έκανε τρεις απίστευτες αποκρούσεις και έτσι το σκορ δεν ξέφυγε. Εδώ και τρεις μέρες ζω έναν εφιάλτη. Ποτέ δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα. Ο Αστέρας έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό φάνηκε σήμερα στην Τούμπα, που ήταν κατάμεστη γι΄ αυτό το ματς» τόνισε.

Από εκεί και πέρα δήλωσε

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Συγκλονιστικό παιχνίδι, κέρδισε το ποδόσφαιρο. Και οι δύο προσπάθησαν να πάρουν το αβαντάζ. Εμείς σταθήκαμε καλά, βρήκαμε τους χώρους στο δεύτερο μέρος και μετά το γκολ έγειρε η πλάστιγγα προς το μέρος μας, καθώς ο ΠΑΟΚ μας έδωσε χώρους. Δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ, αντιθέτως δεχθήκαμε. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση του Σανκαρέ. Στη ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς, ο ΠΑΟΚ έχει πλεονέκτημα με τη νίκη που πήρε».

Για τα συναισθήματα που αφήνει η ήττα: «Είμαστε στεναχωρημένοι και πικραμένοι. Ευχαριστημένοι μόνο για την προσπάθεια που κάναμε. Είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να κερδίσεις τον ΠΑΟΚ, όπως πρέπει να κάνουμε στη ρεβάνς».

Για την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του: «Έδειξα τα τέσσερα τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν νικητές στα τρία παιχνίδια. Τους τα έδειξα για να τους τονώσω την ψυχολογία, καθώς όλοι ένιωθαν περίεργα μετά την ήττα από τον Άρη. Στη ρεβάνς, που θα γίνει το Σάββατο του Λαζάρου, ελπίζουμε να είμαστε πιο τυχεροί. Χάσαμε το πλεονέκτημα του 1-1. Ξέρουμε σε αυτές τις περιπτώσεις ότι ο Σαλπιγγίδης, ο Καμαρά και ο Αθανασιάδης είναι πολύ επικίνδυνοι. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ: «Πιάνοντας τη μπάλα ο Μπαντής έπεσε ο Σανκαρέ πάνω του. Δυστυχώς δεν υπήρχε τρίτος παίκτης μας εκεί να πάρει τη μπάλα και ο Σαλπιγγίδης πάντα είναι σε θέση για να σκοράρει και να μας στεναχωρεί».

Για τους ελέγχους ντόπινγκ που ζήτησε ο Αστέρας: «Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχουμε δύο ντόπινγκ κοντρόλ στα τελευταία ματς. Έχουμε τα περισσότερα ντόπινγκ κοντρόλ απ' όλες τις ομάδες. Λέμε λοιπόν τώρα με τα πλέι οφ να γίνουν έλεγχοι σε όλα τα ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα