Τσιώλης: Υπάρχει θέμα με Αστέρα Τρίπολης

15:17 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σάκης Τσιώλης εμφανίζεται να αποτελεί επιλογή του Ηρακλή για την θέση του προπονητή με τον ίδιο να παραδέχεται πως δεν είναι αρνητικό σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά να προσθέτει πως υπάρχει ακόμα ένα θέμα με το συμβόλαιο του στον Αστέρα Τρίπολης το οποίο θα λυθεί σύντομα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στον ARENA FM
- Για το έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες: "Όταν είσαι επαγγελματίας είναι

καλό να ενδιαφέρονται ομάδες για εσένα. Μπορεί να μη προπονώ αυτή την στιγμή κάποια ομάδα αλλά παρακολουθώ τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα".
- Για τις φήμες πως συζητάει με τον Ηρακλή: "Ο Ηρακλής θα είναι πάντα μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δε ξεχνάω πως πριν αρκετά χρόνια ο Ηρακλής ήταν η πρώτη ομάδα από την μεγάλη κατηγορία η οποία μου πρότεινε να συνεργαστούμε μαζί. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Δεν είμαι αρνητικός με τον Ηρακλή υπάρχουν όμως κάποιες άλλες προτεραιότητες.
Μου είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να πάω σε κάποια ομάδα πριν την πρώτη του μηνός. Υπάρχει ένα θέμα με τον συμβόλαιο μου στον Αστέρα Τρίπολης το οποίο θα έχει λυθεί μέχρι τότε. Επιπλέον έχω δεσμευτεί πως θα συζητήσω με δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ".
- Για τις ομάδες που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα: "Πιστεύω ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ξεχωρίζουν. Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να σπάσει τον μονοπώλιο των Ερυθρόλευκων. Φέτος ο "Δικέφαλος" δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πιο ενισχυμένος από ποτέ ειδικότερα στην επίθεση".
- Για τα κρίσιμα παιχνίδια των δύο ομάδων: "Σίγουρα θα παίξει ρόλο το μεταξύ τους παιχνίδι. Όχι μόνο για τους βαθμούς αλλά και για το ψυχολογικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου μπορεί να χάσει βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο είναι πολύ επικίνδυνος. Ο ΠΑΟΚ άμα εκμεταλλευτεί το δικό του παιχνίδι είναι πιθανό ότι θα καταφέρει να πλησιάσει τον Ολυμπιακό ακόμα παραπάνω".
- Για το γκολ του Ντε Μπλάσις: "Η φαντασία του τρέχει πάντα μπροστά και είναι ένας εξαιρετικός παίχτης. Το σημαντικότερο ήταν πως βρισκόταν στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή".
- Για την εικόνα του Άρη: "Ο Άρης έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είχε οργάνωση στις δύο εκτός έδρας νίκες. Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά είχε πολύ άγχος. Πιστεύω πως πρέπει να πηγαίνει στα παιχνίδια με δύο αποτελέσματα στο μυαλό του και να μην αγχώνεται για την νίκη. Έλειψε πάρα πολύ ο Αγκάνθο. Πρέπει να γνωρίζει ο Άρης πως όταν υπάρχουν παιχνίδια που δε μπορεί να τα κερδίσει να προσπαθεί να μην τα χάνει".
- Για τα στοιχεία που χρειάζονται για να συζητήσει με μια ομάδα: "Όταν οι προϋποθέσεις και οι άνθρωποι που σε προσεγγίζουν είναι καλοί μπορείς να πας σε οποιαδήποτε ομάδα. Τα σημαντικότερα είναι οι προϋποθέσεις και φυσικά οι συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα