Τσιρίλο: Είμαι πολύ στεναχωρημένος με Φούντα

12:33 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το λιποθυμικό επεισόδιο του Ταξιάρχη Φούντα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν σόκαρε μόνο τους ανθρώπους της Ένωσης αλλά και τους παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Μπρούνο Τσιρίλο να μην κρύβει την στεναχώρια του αλλά και την ανακούφιση του για το γεγονός πως ο 17χρονος μέσος είναι καλά στην υγεία του.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ τόνισε:

"Είμαι πολύ στεναχωρημένος, πήγα να δω την κατάσταση του από κοντά. Τους τελευταίους δυο μήνες έχουν αυξηθεί στο ποδόσφαιρο τέτοια περιστατικά, ευτυχώς όμως έμαθα ότι το παιδί είναι καλά".

Στην συνέχεια ο Μπρούνο Τσιρίλο δήλωσε για την νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 στην πρεμιέρα των πλέι οφ: "Για μένα πάνω από όλα μετράει το αποτέλεσμα. Σαφώς και θέλουμε να παίζουμε καλά αλλά στόχος σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να είναι η νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες και αν έλεγε κάποιος πως το πρώτο μέρος έληξε 2-0 θα ήταν λογικό. Όσο περνούσε ο χρόνος μεγάλωνε η πίεση και ήρθε η νευρικότητα".
Για την συνέχεια των πλέι οφ, ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός τόνισε: "Είμαστε έμπειρη ομάδα σε αυτή την διαδικασία. Σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουμε για την νίκη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε και το κάνουμε σε όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην συνέχεια. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος είναι να μπούμε και να νικήσουμε σε όλα τα ματς. Είναι ιδιαίτερη κατάσταση αυτά τα παιχνίδια".
Για την παρουσία του κόσμου στην Τούμπα, ο Μπρούνο Τσιρίλο δήλωσε: "Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για το πόσο κόσμο είχε. Θέλω μόνο να πω ότι σε αυτή την περίοδο πρέπει όλοι να είμαστε οικογένεια, να βαδίζουμε σε μια γραμμή για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο. Μας βοήθησαν αυτοί που ήρθαν και ελπίζω η Τούμπα να θυμίσει στην συνέχεια αυτή των περασμένων χρόνων".

Keywords
Τυχαία Θέματα