Τσιρίλο: Η ΑΕΚ πλήρωσε τα οικονομικά προβλήματα και την απειρία

19:19 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Παρά το γεγονός πως ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν βρίσκεται πια στη χώρα μας και αγωνίζεται στη Γαλλία και στην Μετς, ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημά μας και φυσικά για την ΑΕΚ, με τον κόσμο της οποία δέθηκε πολύ τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε στο "Tuttomercatoweb.com" για την κατάσταση στην «Ένωση», λέγοντας πως η ομάδα πλήρωσε φέτος την απειρία της και το κακό κλίμα που υπήρχε,

με την χρονιά να κλείνει τελικά καταστροφικά για εκείνη.

«Παρότι είμαι στη Μετς, παρακολουθώ όλη τη σεζόν την ΑΕΚ, καθώς είναι μια ομάδα από την οποία έχω ωραίες αναμνήσεις και χάρη σε αυτήν αγωνίστηκα στο Champions και το Europa League. Δυστυχώς, η χρονιά έκλεισε καταστροφικά, με κύριο λόγο τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, ενώ έπαιζαν μόνο νεαροί παίκτες. Η ομάδα πλήρωσε τη μικρή εμπειρία της αλλά και το κλίμα που υπήρχε. Όταν πληρώνεσαι λίγο ή καθόλου, είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο», είπε αρχικά.

Επίσης σχολίασε και την εισβολή των οπαδών στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Η ΑΕΚ είχε πάντα ήσυχους φιλάθλους που δεν δημιουργούσαν ποτέ προβλήματα. Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευσή τους, αλλά η εισβολή τους ήταν καθοριστική για τον υποβιβασμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα