Τσίτας: Η κρίση θα μας βοηθήσει

23:06 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δηλώσεις στην NOVA έκανε ο Θωμάς Τσίτας που είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Ο νεαρός φορ της ΑΕΚ είπε μεταξύ άλλων «Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι αυτό κόντρα στον Εργοτέλη.

Είναι ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να το κερδίσουμε». Για την προσωπική του απόδοση και για τον αν θα πάρει στο μέλλον χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ ανέφερε: «Το να πάρω χρόνο συμμετοχής δεν είναι μόνοι στο χέρι μου. Προσπαθώ και δουλεύω και πιστεύω να πάρω και άλλες ευκαιρίες».
Για τις φετινές επιτυχίες της ΑΕΚ στους εκτός έδρας αγώνες ο νεαρός επιθετικός της Ένωσης τόνισε ότι: «Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε τη νίκη. Το ότι συνήθως νικάμε εκτός έδρας δεν παίζει κάποιο ρόλο, απλά τυχαίνει». Ενώ για την οικονομική κρίση και τον χρόνο συμμετοχής των νεαρών επιθετικών είπε ότι: «Σίγουρα η οικονομική κρίση θα βοηθήσει τους νέους και Έλληνες παίκτες που μπορούν να πάρουν παραπάνω ευκαιρίες τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα