Τσουμάγκας: Μύθος που θέλουμε να ζήσουμε ο Μελισσανίδης

08:57 1/6/2013 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενος, αποφασισμένος και γεμάτος πίστη ο Τάσος Τσουμάγκας θα είναι στην ΑΕΚ φορώντας τη φανέλα της, στη νέα εποχή... Ο αμυντικός της Ένωσης εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή "Goal χωρίς σύνορα" τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση, κάνοντας ειδική αναφορά στον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε "μύθο".
Αναλυτικά, ο Τάσος Τσουμάγκας μίλησε, μέσα από το Ελληνικό όπου δόθηκε η συνέντευξη,

για:

-το γήπεδο του Ελληνικού: «Είναι πολύ όμορφο γήπεδο. Ούτε απέξω δεν είχα περάσει. Πιστεύω πως θα είναι έδρα. Είναι ένα γήπεδο που ταιριάζει και στους οπαδούς μας και στην ομάδα μας και προσπαθώ από τώρα να φανταστώ πως θα είναι γεμάτο με τον κόσμο δίπλα μας. Μόλις μπουν οι κερκίδες, θα το νιώσω πιο πολύ σπίτι μου».

-την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ: «Άλλαξαν πολλά προς το καλύτερο. Δεν θέλω να σταθώ σε τίποτα από αυτά που έγιναν. Εκείνο το βράδυ ήταν το χειρότερο της ζωής μου και τώρα είναι σαν ένα κακό όνειρο. Σα να ξύπνησα κι όλα να πηγαίνουν καλά. Εμείς που ρίξαμε την ομάδα πρέπει να μείνουμε, να τη γυρίσουμε στην Α' Εθνική και να γίνει πρωταθλήτρια».

-την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα, πολύ δυνατό. Έχω ακούσει πολλά, αν και λόγω ηλικίας δεν πρόλαβα να τον ζήσω σαν πρόεδρο. Υπάρχει ένας μύθος και είμαστε έτοιμοι να τον ζήσουμε. Είμαι χαρούμενος που υπάρχει μια τόσο δυνατή διοίκηση. Ασφαλώς κι έπαιξε ρόλο η δυναμική του για να παραμείνω, πέρα από την επιθυμία μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει βάλει τα θεμέλια για τα καλά. Ήδη έχουν αρχίσει οι εργασίες στο Ελληνικό, θα αρχίσουν και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω πως μπορεί να κάνει την ΑΕΚ πολύ μεγάλη».

-την απόφασή του να ανανεώσει: «Μου έλεγαν ‘έπαιξες στη Β' Πορτογαλίας, έπαιξε στην Α' Εθνική, μη μένεις σε ερασιτεχνικό επίπεδο'. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Κοιτάω την προοπτική, μια μέρα θα φτάσουμε ψηλά. Ο κόσμος επίσης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση να μείνω. Σε κάθε παιχνίδι είχαμε 20.000. Και στα εύκολα και στα δύσκολα ήταν εκεί για να μας στηρίξει. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ξεσηκώνονται και να πανηγυρίζουν οι οπαδοί μας».

-τη νέα ΑΕΚ: «Θα έχει πολλές δυνατότητες αυτή η ομάδα. Σε 2-3 χρόνια θα είναι ψηλά. Ανανεώνουν οι νεαροί παίκτες και με κάποιες προσθήκες η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή. Θα κόβονται τόσα εισιτήρια που δεν θα τα κόβουν ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας γιατί η φάση αυτή θα είναι δύσκολη. Το ταξίδι αυτό θα είναι περαστικό και δεν θα έχει επιστροφή σε αυτές τις κατηγορίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα