Τυπική διαδικασία, με διαιτησία τσίρκο…

21:29 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 3-0
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Παπαπέτρου

Τη νίκη με 3-0 πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εργοτέλη σε ένα ματς στο οποίο ο Παπαπέτρου έδωσε ρεσιτάλ... Από χέρι προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού που κέρδισε κι ένα

ανύπαρκτο πεναλτι. Ζήτσαν τρία πέναλτι οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 16ο λεπτό σε σουτ του Ντοσεβί που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 34' ο Ολυμπιακός φώναξε για πέναλτι πάνω στον Χάρα, με τον Παπαπέτρου να συνεχίζει το παιχνίδι, ενώ στο 37' και στο 38' οι Σαντάνα και Αφελάι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες. Στο 45ο λεπτό ο Ντοσεβί δεν τήρησε το fair play και βρέθηκε απέναντι στον Σαράνφ, ο οποίος όμως τον νίκησε, ενώ στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Ντοσεβί έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός φώναξε κσαι για δεύτερο πέναλτι σε χέρι του Γκοργκς, με τον ρέφερι να μην δείχνει και πάλι την άσπρη βούλα.

Στο 52ο λεπτό ο Ντοσεβί έκανε ξανά το γύρισμα, αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 55' ο Ντομίνγκες βρήκε τον Αφελάι, ο οποίος αστόχησε από ιδανική θέση. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 60ο λεπτό το σουτ του Ντομίνγκες πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Ντουρμάζ στο 62', ενώ στο 64' ο Σαράνοφ απέκρουσε δύσκολα την προσπάθεια του Κασάμι. Και τελικά στο 71ο λεπτό έγινε πάλι το... θαύμα! Μετά από γύρισμα του Ντομίνγκες ο Χάρα έστρωσε καθαρά με το χέρι στον Ντουρμάζ που με σουτ έκανε το 1-0. Ο Εργοτέλης από εκείνο το σημείο παρέδωσε πνεύμα και στο 73' ο Μανιάτης έδωσε για τον Φορτούνη κι εκείνος με σουτ έγραψε το 2-0. Και στο 78ο λεπτό ο Παπαπέτρου εφηύρε πέναλτι σε διεκδίκηση του Φιντέλεφ στον Κασάμι, αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Ντομίνγκες. Στις καθυστερήσεις ο Φορτούνης με σουτ έκανε το τελικό 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Αφελάι (57' Ντουρμάζ), Τσόρι Ντομίνγκες (80' Μπενίτες), Κασάμι, Χάρα, Ομάρ, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Ντοσεβί (70' Φορτούνης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σαράνοφ (80' Καβουσάκης), Ρέντζας, Γκορκς, Φιντέλεφ, Πίτσος, Καζναφέρης, Μπουρσέλης, Χαντί, Κούτρης (45' Καλέ), Χούλα (70' Στογιάνοβιτς), Σολάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα