Τυπική διαδικασία στο «Μαξιμίρ»

23:05 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΛΕΙ ΟΦ EURO 2012

ΚΡΟΑΤΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Μαξιμίρ
Καλό αλλά χωρίς γκολ ήταν το ματς του «Μαξιμίρ» ανάμεσα σε Κροατία και Τουρκία. Οι δύο ομάδες έμειναν στο οπο με την Κροατία να παίρνει την πρόκριση στα τελικά του Euro, χάρη στο 3-0 της Παρασκευής μέσα στην Τουρκία.

Οι Τούρκοι έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία στο 5ο μόλις λεπτό για να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά το σουτ του Κοϊμπάσι σταμάτησε στο δοκάρι του Πλετίκοσα, ενώ στη συνέχεια ο Κροάτης γκολκίπερ πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Καζίμ Καζίμ. Οι Τούρκοι ήταν καλύτεροι και πίεζαν συνέχεια, ενώ ο Όλιτς στο 21' είχε μια πολύ καλή κεφαλιά. Στη συνέχεια η Κροατία ισορρόπησε το ματς και είχε ορισμένες πολύ καλές φάσεις με τον Μόντριτς και τον Μάντζουκιτς.
Στην επανάληψη το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο και με όχι τόσο καλό ρυθμό, ωστόσο και πάλι υπήρχαν ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.
ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σίμουνιτς, Σχίλντενφελντ, Βίντα, Πράνιτς, Ράκιτιτς, Βουκόγιεβιτς (88' Βουκόγιεβιτς), Μόντριτς, Σρνα, Μάντζουκιτς (77' Γέλαβιτς), Όλιτς (62' Πέρισιτς).
ΤΟΥΡΚΙΑ: Μπολάτ, Τόπρακ, Εγκεμέν, Ινάν, Κοϊμπάσι, Μπαλσί, Άλτιντοπ, Ερκίν (36' Τόρε), Καζίμ, Σ. Σαχίν, Μπουλούτ (71' Χαλίλ Άλτιντοπ).

Keywords
Τυχαία Θέματα