Τζέραρντ: Δεν θα χάσω τον ύπνο μου για όσα είπε ο Φέργκιουσον

11:44 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στην αυτοβιογραφία του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε γράψει για τον Στίβεν Τζέραρντ πως "είναι πολύ καλός παίκτης, προσπάθησα να τον πάρω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν ήταν ποτέ ποδοσφαιριστής κορυφαίου επιπέδου".
Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Λίβερπουλ υποστήριξε πως για όσα έγραψε ο Φέργκιουσον δεν πρόκειται να χάσει τον ύπνο του.
Σε δηλώσεις του ο Τζέραρντ τόνισε: "Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την γνώμη του. Είμαι θαυμαστής της δουλειάς του. Είναι από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. Δεν θα χάσω

και τον ύπνο μου για αυτό που είπε για μένα. Στην διάρκεια της καριέρας μου δέχτηκα επαίνους από πολλούς ανθρώπους ανάμεσα τους και από εκείνον. Είναι αλήθεια πως προσπάθησε να με αποκτήσει σε μια περίπτωση, ίσως και σε δυο".
Για τις 107 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας, ο διεθνής μεσοεπιθετικός δήλωσε: "Δεν είναι και άσχημες οι 107 συμμετοχές για κάποιον που δεν είναι τοπ παίκτης, έτσι δεν είναι; Ποτέ δεν περίμενα να φτάσω σε αυτόν τον αριθμό. Όταν έκανα ντεμπούτο είχα σκοπό να φτάσω τις 50 συμμετοχές και τα 10 γκολ. Άρα είμαι υπερήφανος που έφτασα στις 107 συμμετοχές. Δεν με νοιάζει να ξεπεράσω τον Σίλτον ή τον Μπέκαμ. Όνειρο μου είναι να επιστρέψουμε από μια μεγάλη διοργάνωση και να είναι ο κόσμος υπερήφανος για την ομάδα. Όμως αυτό θα γίνει μόνο αν περάσουμε από τα προημιτελικά".
Στην συνέχεια ο Τζέραρντ απάντησε και στο τι περιμένει στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι: "Χάρηκα πολύ που βοήθησα να προκριθούμε στα τελικά, αλλά τώρα το θέμα είναι τι θα κάνουμε εκεί. Το καλό είναι πως δεν μας αντιμετωπίζουν πλέον ως φαβορί και υπάρχει περισσότερο ρεαλιστική στάση απέναντι μας. Κανένας δεν λέει μεγάλα λόγια και αυτό βοηθάει την ομάδα. Δεν έχουμε τρελές προσδοκίες, αλλά ρεαλιστικές".
Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει στην Εθνική Αγγλίας και μετά το Μουντιάλ, ο Στίβεν Τζέραρντ απάντησε: "Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω μετά το Μουντιάλ. Θα εξαρτηθεί από το αν θα το απολαύσω. Τι εμπειρία θα είναι αυτή στην Βραζιλία. Μπορώ να διαχειριστώ τον εαυτό μου και αν είμαι υγιής, είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω τόσο στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ όσο και σε αυτές της Εθνικής Αγγλίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα