Τζέραρντ: «Η απόδοσή μας το κλειδί»

20:29 25/3/2013 - Πηγή: AEK365

«Περιμένουμε εχθρικό κλίμα, αλλά αν αποδώσουμε τα μέγιστα, είμαστε κάτι παραπάνω από ικανοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στίβεν Τζέραρντ για το παιχνίδι της Αγγλίας κόντρα στο Μαυροβούνιο, ένα παιχνίδι το οποίο θα καθορίσει κατά πολύ μεγάλο βαθμό την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία το 2014.

Αν και οι Μαυροβούνιοι βρίσκονται σε θέση ισχύος, αφού είναι πρώτοι στον όμιλο με 13 βαθμούς έναντι 11 της Αγγλίας, έχοντας την πολυτέλεια να παίξουν για δύο αποτελέσματα, ο Στίβεν Τζέραρντ

θεωρεί πως τα «τρία λιοντάρια» μπορούν να φύγουν νικητές από την Ποντγκόριτσα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέραρντ:

«Αυτά είναι τα μεγάλα παιχνίδια για τα οποία ανυπομονούμε. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Δεν έχω μιλήσει σε άλλους για το Μαυροβούνιο. Η ατμόσφαιρα θα είναι εχθρική και έχουν κάποιους πολύ καλούς παίκτες. Θα είναι δύσκολο, αλλά το επίπεδο της απόδοσής μας θα είναι το κλειδί. Πιστεύω πως είμαστε κάτι παραπάνω από ικανοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αν αποδώσουμε τα μέγιστα. Το μομέντουμ που έχουμε, δεν προέρχεται μόνο από τη νίκη επί του Σαν Μαρίνο, αλλά και από αυτή στο φιλικό με τη Βραζιλία. Πάμε για τη νίκη με ανεβασμένη ψυχολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα