Τζέραρντ: Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου (VIDEO)

11:32 30/7/2014 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι του "Άνφιλντ", κόντρα στη Τσέλσι, ένα γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ έδωσε τη δυνατότητα στον Ντεμπά Μπα να σκοράρει με το λάθος του Άγγλου μεσοεπιθετικού να στερεί από τη Λίβερπουλ τον τίτλο της Premier League.
Ο Τζέραρντ δεν μπορεί να ξεχάσει τη συγκεκριμένη φάση και σε δηλώσεις του τόνισε: "Δεν πρέπει να δω κάτι τέτοιο για να συνεχίσω να πονάω ξανά και ξανά. Πόνεσα στα αποδυτήρια μετά και τις εβδομάδες και τους μήνες μετά από αυτό. Ήταν πιθανότατα οι

χειρότεροι τρεις μήνες της ζωής μου. Αλλά πρέπει να αποδεχθείς τι έγινε, δεν μπορείς να το αλλάξεις".
Για τη συγκεκριμένη φάση, ο αρχηγός της Λίβερπουλ δήλωσε: "Το γλίστρημα ήταν έγκλημα. Δεν έχω χάσει τον παίκτη μου σε ένα φάουλ, δεν έχω χάσει πέναλτι ή έχω κάνει κάποια κακή πάσα ή ένα λάθος. Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη γλιστράει σε κάποιο σημείο της ζωής του, είτε είναι σε σκάλες, είτε είναι στο πάτωμα. Για εμένα συνέβη σε μια κακή στιγμή".
Ο Τζέραρντ μίλησε και για την αποτυχία της Εθνικής Αγγλίας να διακριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας: "Πρέπει να προχωράς στις σκληρές στιγμές. Δυστυχώς, είχα μια δύσκολη στιγμή και πήγα στο Μουντιάλ ελπίζοντας πως θα με βοηθήσει να το ξεπεράσω. Αλλά αναζωπυρώθηκε. Είχα δυο απίστευτα έντονες αποτυχίες σε πολύ μικρό διάστημα.
Στα 34 δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω αυτούς τους τρεις μήνες να είναι αυτά που θα θυμάμαι προχωρώντας. Είναι σημαντικό η καριέρα μου να τελειώσει ψηλά. Σαν παίκτης και σαν οπαδός της Λίβερπουλ, δίνω τα πάντα κάθε στιγμή. Πρέπει να το ξεχάσω γρήγορα".

Keywords
Τυχαία Θέματα