Τζέραρντ: Πρώτα έξοδο στην Ευρώπη, μετά ανανέωση

13:04 2/4/2013 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα γίνεται συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Στίβεν Τζέραρντ στην Λίβερπουλ με τον ίδιο πάντως να ξεκαθαρίζει πως αυτή την στιγμή η μόνη του έγνοια είναι να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Λίβερπουλ τόνισε: "Για μένα δεν είναι προτεραιότητα οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το προσεχές παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ.

Θέλω να τελειώσω αυτή την χρονιά δυνατός. Αυτή την στιγμή αισθάνομαι καλά. Φυσικά, είμαι χαρούμενος που η ομάδα σκέφτεται το μέλλον των ποδοσφαιριστών της, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό την παρούσα στιγμή. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να ρίξουμε όλο το βάρος στην κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη".
Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της Premier League, η Λίβερπουλ απέχει πέντε βαθμούς από την 5η Άρσεναλ και σε ερώτηση αν η ομάδα μπορεί να βγει πέμπτη, ο Τζέραρντ απάντησε: "Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Κάθε παιχνίδι είναι για εμάς ένας τελικός. Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα και για αυτό άλλωστε βρισκόμαστε και στην συγκεκριμένη θέση. Παρόλα αυτά, έχουμε κάνει σε κάποια παιχνίδια εξαιρετικές εμφανίσεις και θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Αξίζουμε μια θέση στην πεντάδα και δεν είμαστε πολύ μακριά".

Keywords
Τυχαία Θέματα