Τζιμπούρ: Περίεργο συναίσθημα κόντρα στην ΑΕΚ

16:26 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ολυμπιακός και ΑΕΚ συγκρούονται στο μεγάλο ντέρμπι της τη21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων», Ραφίκ Τζιμπούρ, μιλώντας για την αναμέτρηση τόνισε πως έχει ένα περίεργο συναίσθημα όταν αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, αλλά κάνει το καλύτερο για να νικήσει η ομάδα του

Αναλυτικά:

Αρχικά, ο Τζιμπούρ τόνισε για το επεισόδιο με τον Ρουμάνο μέσο

του ΠΑΟΚ: «Ήταν μια στιγμή μέσα στον αγώνα. Ο Λάζαρ έκανε ένα λάθος και το πλήρωσε. Μετά και τη νίκη, εγώ κρατώ μόνο αυτό, την πήραμε σε μία δύσκολη έδρα και ξεχνώ το περιστατικό».

Και συμπλήρωσε για το ματς της Τούμπας: «Δεν ήμουν 100% έτοιμος. Σεβάστηκα το ότι με εμπιστεύτηκε από την αρχή ο προπονητής μου και τα έδωσα όλα μέσα στον αγώνα. Ήθελα να αποδείξω ότι ακόμα και έτσι αξίζω να είμαι στην εντεκάδα».

Σχετικά με το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ τόνισε: «Αν μπορώ να τρέξω, είμαι έτοιμος».

Ο Αλγερινός συμπλήρωσε για το ματς της Παρασκευής: «Πάντα, εκτός του ότι είναι ένα ντέρμπι, για μένα είναι πιο ξεχωριστό γιατί είναι η πρώην ομάδα μου και πάντα όταν παίζω εναντίον της ΑΕΚ έχω ένα περίεργο συναίσθημα».

Τέλος, ο Τζιμπούρ τόνισε για τους νεκρούς της Θύρας 7: «Αυτή η τραγωδία της Θύρας 7 δίνει άλλο ένα κίνητρο στην ομάδα και πιστεύω ότι με τη νίκη μας θα καταφέρουμε να τιμήσουμε τους νεκρούς μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα