Τζιόλης κι επίσημα

20:33 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος άσος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς για τα επόμενα τρία χρόνια κι ανακοινώθηκε κι επίσημα.

Η ανακοίνωση:

«H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο διεθνής μέσος έμεινε ελεύθερος από την AC Monaco σήμερα και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

Επιστρέφει τέσσερα χρόνια μετά

Ο Τζιόλης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Λιτόχωρου ενώ το 2002 βρέθηκε στον Πανιώνιο. Εκεί έμεινε για μια τριετία και στη συνέχεια έκανε το άλμα στην καριέρα του μεταπηδώντας στον Παναθηναϊκό. Με τους «πράσινους» αγωνίστηκε σε 116 αναμετρήσεις και σκόραρε 6 φορές για μια πενταετία. Ο διεθνής μέσος στο μεσοδιάστημα, το 2009, είχε δοθεί δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης όπου έπαιξε σε 15 παιχνίδια και σκόραρε μία φορά, ενώ από το 2010 πήρε το δρόμο για το εξωτερικό.

Πρώτος του σταθμός ήταν η Σιένα στην οποία έμεινε μια σεζόν κι είχε 13 συμμετοχές, για να ακολουθήσει το δεύτερο μισό της σεζόν 2010-11 η Ρασίνγκ Σανταντέρ στην οποία έπαιξε σε 10 ματς με καλή απόδοση. Έτσι, οι Ισπανοί του ανανέωσαν το συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, στην οποία είχε 12 παρουσίες. Το καλοκαίρι του 2012 ήρθε η μεταγραφή στη Μονακό, στην οποία όμως έκανε μόνο τρεις εμφανίσεις και δόθηκε άμεσα δανεικός στον ΑΠΟΕΛ με τον οποίο είχε 30 συμμετοχές και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έμεινε ελεύθερος και ήταν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να συμφωνήσουν και ο διεθνής χαφ να επαναπατριστεί μετά από τέσσερα χρόνια στο εξωτερικό...

Keywords
Τυχαία Θέματα