Βαλεντίνος και Κώστας στα Σπάτα

23:03 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ δεν έχει ακόμη «γεμάτο» ρόστερ για να μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε ο Βαγγέλης Βλάχος. Μεταγραφές δεν μπορεί να κάνει (λόγω των οικονομικών της και της απουσίας φορολογικής ενημερότητας) και έτσι μόνο… χάνει παίκτες. Και έτσι έχει χάσει ήδη αρκετούς, ενώ δεν αποκλείεται να χάσει και άλλους στην πορεία (με πωλήσεις ή αποδεσμεύσεις). Για τον λόγο αυτό αξιοποιείται πολύ το υλικό που υπάρχει από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ.

Οι Βαλεντίνος Βλάχος και Κωνσταντίνος

Βλάχος τις προηγούμενες ημέρες λόγω ενοχλήσεων δεν έκαναν προπόνηση (ο δεύτερος μάλιστα έχει ακόμη νάρθηκα) στα Σπάτα, για αυτό και δεν μπόρεσαν να κριθούν επαρκώς από τον Βλάχο αφού δεν είχε εικόνα τους εν δράσει. Ωστόσο, θα είναι τελικά κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα το απόγευμα, αφού θεωρούνται εξελίξιμοι παίκτες και ο Βλάχος θέλει να τους δει.

Ο Βαλεντίνος είναι 20 ετών, μέσος και πέρυσι δόθηκε δανεικός από την ΑΕΚ στον Θρασύβουλο (πριν ήταν στις Ακαδημίες του ΠΑΟ, εν συνεχεία στην Καβάλα και μετά στην Ένωση) κάνοντας «γεμάτη» σεζόν και αφήνοντας καλές εντυπώσεις, ενώ ο Κωνσταντίνος που ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος είναι στόπερ, διεθνής με την Παίδων και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πριν λίγο καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα