Βασανίστηκε πριν την μαχαιρώσει 30 φορές

17:36 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

O 35χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, Ανδριάννας Γαρδικιώτη, δήλωσε ότι ο λόγος που τη σκότωσε ήταν η έντονη ζήλεια που ένιωθε όταν πλησίαζε άλλους άνδρες, ενώ νόμιζε ότι τον απατούσε.

«Ήμουν ερωτευμένος με την Ανδριάνα. Ζήλευα όταν την έβλεπα με άλλους άνδρες. Υποψιαζόμουν ότι με απατούσε γι' αυτό τσακωθήκαμε», ανέφερε στις αρχές ο 35χρονος Στάθης Ευσταθίου, ο οποίος σήμερα θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. Τις επόμενες δυο μέρες ο δράστης θα μεταφερθεί στην Καστοριά,

όπου θα δικαστεί κάτα αό άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η έκθεση του ιατροδικαστή απ'την άλλη έρχεται να προκαλέσει μεγάλυτερο σοκ καθώς όπως αναφέρει πριν της δολοφονίας πραγματοποιήθηκε ερωτική συνεύρεση, ενώ στη συνέχεια η κοπέλα βασανίστηκε με ηλεκτρολογικό κατσαβίδι, για να δολοφονηθεί στη συνέχεια με περισσότερες από 30 μαχαιριές. Ο άντρας στη συνέχεια την πέταξε στα παγωμένα νερά της λίμνης, ενώ συνελήφθη λίγο αργότερα τυχαία από ένα μπλοκο της αστυνομίας, όπου τον σταμάτησαν πιθανόν για υπερβολική ταχύτητα και οι αστυνομικοί παρατήρησαν αίμα και τρίχες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου.

Ο Ευσταθίου, όπως αποκαλύπτεται, είχε καταδικαστεί πριν από χρόνια για το βιασμό μιας φοιτήτριας, για τον οποίο φυλακίστηκε ενάμιση χρόνο, αλλά τώρα κυκλοφορούσε ξανά ελεύθερος.

Οι κάτοικοι του χωριού στο Περιβόλι της Κέρκυρας, απ' όπου καταγόταν η κοπέλα, είναι σοκαρισμένοι, ενώ ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα.

Στην Καστοριά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας Σεραφείμ τέλεσε το απόγευμα της Κυριακής μνημόσυνο στη μνήμη της Ανδριάννας μετά από αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ Καστοριάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα