Βασιλεύουσα η ΑΕΚάρα στην Παγκόσμια Πόλη της

09:39 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ
«Βασιλεύουσα της ΑΕΚ», ο τίτλος της εφημερίδας ενώ γράφει επίσης ότι το σχέδιο του Μελισσανίδη βάζει την ΑΕΚ στη νέα εποχή της κυριαρχίας με σύμβολο το κάστρο που δεν θα πέσει ποτέ.Επίσης γίνεται αναφορά στον Πόλυ και στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία του, αλλά και στους Νοτιά και Θανόπουλο και στο κατά πόσο θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στην κατασκευή του γηπέδου της.

Goal
Με τίτλο «μέσα

στο ναό», η εφημερίδα αναφέρει στο αποκλειστικό της που προέκυψε από την συνάντηση της με τον υπεύθυνο της τρισδιάστατης σχεδίασης και φωτορεαλιστικής απεικόνισης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

SportDay
«Όλοι μέσα», ο τίτλος της εφημερίδας στο κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ, ο οποίος αναφέρεται στις συζητήσεις του Μελισσανίδης με Νοτιά και Θανόπουλο για να συνδράμουν κι αυτοί οικονομικά για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επίσης η εφημερίδα αναφέρει τη συμφωνία με Αυλωνίτη.

LiveSport
«Παγκόσμια», ο τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στην παρουσίαση της 6ης Νοεμβρίου και στον αντίκτυπο που είχε σε όλο τον πλανήτη. Θετικός ο Νοτιάς σύμφωνα με την εφημερίδα για να βοηθήσει στο πρότζεκτ, μέσα και ο Θανόπουλος. Μεταξύ άλλων η εφημερίδα δημοσιεύει και άρθρο του Διονύση Βραϊμάκη όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: Η προχθεσινή εξαιρετικά σοβαρή παρουσίαση αποτελεί δέσμευση ότι τα βίρτσουαλ θα εξελιχθούν σε πραγματικότητα και ότι τα θρι ντι θα γίνουν υπαρκτές κατασκευές. Ο Μελισσανίδης προσβλέπει στη συμμετοχή «των πολλών με λίγα, των λίγων με πολλά». Είναι κι αυτό ένα στοίχημα, μια πρωτοπορία. Αυτό το «κοινώ εράνω ανίδρυσαν οι απανταχού» (οι εντός κι εκτός συνόρων Ενωσίτες) που πρέπει να γραφτεί σε πλάκα της «Αγιας Σοφιάς» θα είναι μοναδικό στην αθλητική ιστορία.
Ως τώρα η συμμετοχικότητα φίλων στο ποδόσφαιρο για μεγάλους στόχους (μέλη Ολυμπιακού αφενός, πολυμετοχικότητα και Σύμμαχοι Παναθηναϊκού αφετέρου) τσακίστηκε στη μικρή ανταπόκριση, στην έλλειψη διάρκειας και στην απροθυμία. Η ΑΕΚ εκεί που άλλοι πέτυχαν λίγα θέλει να θριαμβεύσει με πολλά. Ο καιρός θα δείξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα