Βασιλικό... «διπλό»

18:33 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η Βέροια πέτυχε ακόμα μια επί ομάδας του βορρά. Αυτή τη φορά στο ντέρμπι νεοφώτιστων, επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Στην Κομοτηνή αυτό το απόγευμα ο Πανθρακικός θα έπρεπε να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με τουλάχιστον δύο γκολ υπέρ του αφού κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου

έχασε τέσσερις κλασικότατες ευκαιρίες.Αρχικά στο 7' επωφελήθηκε την αναστάτωση στην άμυνα της Βέροιας, όμως το σουτ που έπιασε έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λόπεθ, ενώ τρία λεπτά αργότερα σε μια πιο κλασική στιγμή, ο Ισπανός πορτιέρο έκανε τρομερή απόκρουση πάνω στη γραμμή. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η έμπνευση του Νίκου Καρύδα να ρίξει στον αγώνα τον Καλτσά είχε αποτέλεσμα. Και μάλιστα άμεσα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπήκε σαν αλλαγή στο 46' και πέντε λεπτά αργότερα κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τη Βέροια. Ο Ολαϊτάν βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στην «χρυσή» αλλαγή της «βασίλισσας του βορρά» και ο Καλτσάς έκανε το 1-0, κόντρα στη ροή του αγώνα, με βάση το πρώτο μέρος. Στη συνέχεια του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες... έκατσαν και κυρίως ο Πανθρακικός που έπρεπε να πιέσει για να ισοφαρίσει.Έτσι το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με σημαντική νίκη.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μουναφό (71' Μίνγκας), Μπαϊκαρά (53' Κυβελίδης), Χρήστου (82' Κοντογουλίδης), Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Καλί, Γεωργέας, Καλογέρης, Πέρεθ (46' Καλτσάς), Ολαϊτάν, Καφές (83' Βεργώνης), Μπαργκάν (67' Μπελόν), Κόστλι, Ορέστες .

Keywords
Τυχαία Θέματα