Βάζουν πλάτη ξανά!

15:32 6/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε οριακή κατάσταση και οι διοικούντες της προσπαθούν να βρουν άκρη με τις τεράστιες οφειλές. Και εφόσον ρευστό δεν υπάρχει άμεσα, τότε η μόνη λύση είναι αυτή των διακανονισμών. Και εκεί πρέπει η Ένωση να βρίσκει σημείο επαφής και την χρυσή τομή με όλους αυτούς που χρωστά για να μην κινδυνεύει άμεσα… Πάντως, στο τομέα των ποδοσφαιριστών και των οφειλών που έχει προς αυτούς, η ΑΕΚ τα πάει αρκετά καλά.

Και αυτό διότι οι παίκτες δείχνουν κατανόηση και διάθεση να βάλουν ξανά πλάτη για να βοηθήσουν την Ένωση για ακόμη μια φορά τούτη την πολύ δύσκολη περίοδο.

Έτσι, μετά από επαφές της διοίκησης της ΑΕΚ με επτά παίκτες επετεύχθη συμφωνία στον νέο διακανονισμό εξόφλησης των οφειλομένων τους. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ συμφώνησε με τους Μάκο, Καράμπελα, Κωνσταντόπουλο, Λαγό και Σιαλμά που έχουν συμβόλαιο με την ΠΑΕ, αλλά και με τους Γεωργέα – Καφέ που παρότι αποτελούν παρελθόν και είχαν μια μικρή πικρία (για τον τρόπο που έμαθαν ότι δεν συνεχίζουν) δέχθηκαν τον διακανονισμό της διοίκησης.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι επαφές για διακανονισμό των οφειλών και με άλλους παίκτες, ενώ υπάρχει και το δύσκολο κομμάτι με τους ξένους ποδοσφαιριστές…

Keywords
Τυχαία Θέματα